Tadilat, Haberleri

Tadilat, Haberleri

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

KAFELER SEZONA HAZILANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen kafeler tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

HAZIRLIKLAR RAMAZAN BAYRAMI’NA

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.Tüm hazırlıklarını Ramazan Bayramı’na göre yapan turizmciler bayramdan sonra piyasaların hareketleneceğini düşünüyor.

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizmden para kazanan işyerleri tadilat, bakım , onarım çalışmalarına hız verdi.

Başkan Gümüş, Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifinde incelemelerde bulundu

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifi'ni ziyarette atıl vaziyetteki binanın tüm tadilat, bakım, onarım, çevre ve bahçe düzenlemesi ile peyzaj çalışmalarının Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını belirtti.

Menteşe Belediyesi’nden Kooperatiflere Destek

Menteşe Belediyesi kırsal kalkınmaya yönelik kurulan kooperatiflere desteklerini sürdürüyor. Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifine tahsisi yapılan atıl vaziyetteki binanın tüm tadilat, bakım, onarım, çevre ve bahçe düzenlemesi ile peyzaj çalışmalarını gerçekleştiren Menteşe Belediyesi ‘Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ projesine de destek sağladı.