Takıldı Haberleri

Takıldı Haberleri

Türkiye'de İlk Defa Karakulak'a Uydu Takip Cihazı Takıldı

2021 ve 2022 yıllarında Muğla’nın Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinde çıkan orman yangınlarında Yaban Hayatı Koruma sahalarında çıkan orman yangınlarında yaban hayatındaki birçok canlı yaşam alanlarını terk etmek zorunda kalmıştı.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Oltaya Balık Yerine Martı Takıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde balık tutan vatandaşın oltasına martı takıldı. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, misinaya dolanan martı vatandaşlar tarafından kurtarılarak, tekrar uçması için bırakıldı.

Ölümüne kaçış Sahil Güvenliğe takıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde 15 kişilik lastik bot ile Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 25 düzensiz ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Balıkçıların ağına köpek balığı takıldı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında avlanan balıkçıların ağına 25 kilogramlık köpekbalığı takıldı.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

Kasten öldürme suçundan aranıyordu, jandarmaya takıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan bir kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Dolandırıcılık yapan şahıs polise takıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kendisini MİT mensubu olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir kişi, KOM ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

Tır refüje takıldı, faciadan dönüldü

Muğla’nın Milas ilçesinde kontrolden çıkan tır refüje çıkarak asılı kalırken, facianın eşiğinden dönüldü.

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Kavşağı'na sinyalizasyon takıldı

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Mevkisinde geçtiğimiz yıl sonunda meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından vatandaşların talebini dikkate alınarak kazanın meydana geldiği kavşakta sinyalizasyon takıldı.

Tekne, Elektrik Tellerine Takıldı...

Bodrum’da kamyonla taşınan tekne, elektrik tellerine takıldı. Tellerin koptuğu mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına takıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalandı.

HAKKINDA 11 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS JANDARMAYA TAKILDI 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti suçundan 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. 

MUĞLA'DA 37 BİN HAVYANA MİKROÇİP TAKILDI

Evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kontrolünde de teknolojik uygulamalarla çeşitli sorunların önüne geçilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Tarım ve Orman İl Müdürlükleri ile Özel veterinerler tarafından sahipli kedi ve köpeklere takılan mikroçip uygulaması 31 Aralık tarihinde sona erecek.

14 YIL CEZASI OLAN ŞAHIS JASAT’A TAKILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hakkında 14 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs JASAT tarafından yakalandı.

DATÇA'DA OLTAYA CARETTA CARETTA TAKILDI

Muğla'nın Datça ilçesinde balıkçıların oltasına Caretta Caretta deniz kaplumbağası takılırken, oltadan kurtarılan kaplumbağa tekrar doğal ortamına salındı.

10 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS JASAT TİMLERİ'NE TAKILDI

Hakkında 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslar listesinde yer alan bir şahıs, JASAT timleri tarafından Fethiye'de yakalandı.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

Maymun üzerinden maddi menfaat sağlayan şahıs KGYS kameralarına takıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın sırtına aldığı parmak cinsi maymunla turistlere para karşılığı fotoğraf çektirerek maddi menfaat sağladığı ihbarı üzerine harekete polis ekipleri harekete geçti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları ile para alış-verişi tespit edilirken, maymuna da el kondu.

Merve Boluğur’dan jet ski şov

Oyuncu Merve Boluğur ve sevgilisi Aranjör Mert Aydın Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takıldı. Tilkicik koyundaki Highlight Otel'de tatil yapan çift jet ski şov yapıp bol bol denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardı.

15 yıl cezası olan şahıs JASAT’a takıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, haklarında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü JASAT tarafından yakalandı.

10 yıl 21 ay cezası olan hükümlü JASAT’a takıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, haklarında 10 yıl 21 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü JASAT tarafından yakalandı.

İYİ PARTİ’DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

İYİ Parti’de rozet takma töreni

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti ‘ye katılarak İyi Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan İş ve Siyaset İnsanı Onat Akdu ve İyi Parti’ye katılan yaklaşık 200 kişiye İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi.

FETHİYE’DEN İYİ PARTİ’YE YENİ KATILIMLAR

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, AK Parti Belediye Meclis üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti genel merkezinde , genel başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takıldı.

Marmaris Belediyesi’nden su tasarrufuna dikkat

Marmaris Belediyesi, musluklara takıldığında su israfını yüzde 50'ye kadar önleyerek tasarruf sağlayan perlatör isimli aparatın dağıtımını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Oktay, 'Farkındalık oluşturmak istiyoruz' dedi.

Oto teybinde uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oto teybi içerisine zulalanan uyuşturucuyu narkotik ekipleri buldu, 2 kişi gözaltına alındı.

Direkler kırıldı, konteynır sürüklendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seyir halindeki tırın dorsesine, telefon kabloları takıldı.

Muğla EAH’da ilk defa hastaya 3 kablolu pil takıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği hekimleri ilk defa bir hastaya üç pilli kalp cihazı taktı.

Çamköy Pazarı’nda çeşmeler takıldı

Çamköy Pazarı’nda esnafların ve vatandaşların kullandığı çeşmelerin bozuk olanları değiştirildi..Çalınan vanalarında yerlerine yenisi takıldı.