Takla Haberleri

Takla Haberleri

Fethiye’de esnaflara kötü haber! Kredilere yeni faiz oranları..

Kooperatiflerin esnaflara sunduğu düşük faizli kredi fırsatı resmen sona erdi. Kooperatif ortakları, kredilere yeni faiz oranları uyguladı. İşte bugün kredilere gelen zamlar!

Seydikemer’de otomobil takla attı: 1 ölü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Fethiye’de Şölen Havası: 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Milas'ta Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Anbean Yansıdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonet takla attı. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansırken, araç içinde sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

Menteşe’de gençlere sabah namazı programı düzenlendi

Menteşe İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü ve Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda gençlerle sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Milas’ta kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kızılay aracına çarpıp kaçtı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir araçla çarpışan Kızılay'a ait kan nakil aracının takla attığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan diğer araç ise olay yerinden kaçtı.

Çocuklar bilimle buluşmaya devam edecek

Marmaris Belediyesi’nin çeşitli kurum ortakları ile birlikte Nisan ayında ilkini hayata geçirdiği çocuklara yönelik sanat, robotik kodlama ve yazılım kursları bu kez Taşlıca ve Söğüt mahallelerinde yapılacak.

Ataklar 5 km kala başladı

Nico Denz, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Marmaris-Bodrum etabını kazandı.

Araç takla attı: 3 yaralı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi yaralandı.

Fethiye’de takla atan araç alev alev yandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan araç alevlere teslim oldu.

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

İsale hattı patlamaların nedenleri açıklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürekli patlayan isale hatları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden (MSKÜ) Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, patlamanın hem boru tipi hem yataklama hem de basınç yönetimi nedeniyle meydana geldiğini söyledi.

Motosiklet Takla Attı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sürücüsünün ani fren yaptığı motosiklet takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Fethiyespor son transfer ataklarını yapıyor

Fethiyespor orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’yı renklerine kattı.

Marmaris Belediyesi geniş bir alanda temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Marmaris Belediyesi, orman alanları, dere yatakları, karayolu çevresi, koylar demeksizin farklı birçok kurumun sorumluluk alanına giren bölgelerde de temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar. 

Svrisinek ve kötü koku oluşumunu önlemek için dere yatakları temizlendi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri derelerde sivrisinek ve koku oluşumunun önüne geçmek için başlattığı temizlik çalışmasına devam ediyor.

Takla atan otomobilden dışarı fırlayan sürücü kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, taklalar atan otomobilden fırlayıp ağır şekilde yaralanan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Takla atan araçta anne öldü, baba ile kızı yaralandı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın bariyerlere çarparak takla attığı kazada anne öldü, sürücü koca ile kızı yaralandı.

Millet İttifakı ortakları vatandaşlarla bir araya geldi

Millet İttifakı ortağı Fethiye İlçe Teşkilatları, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy, Üzümlü, Nif ve Kızılbel mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiler. 

Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

CHP'li Demir vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, Menteşe ilçesine giderek, esnaf, vatandaşlarla, partilileri ve ittifak ortaklarıyla bir araya geldi.

GÖKÇE MEVKİİNDE TRAFİK KAZASI

Marmaris’te ticari aracın takla atması sonucu, bir kişi yaralandı

KALİNDA ANTİK KENTİ GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Muğla'nın Dalaman ilçesi sınırlarında yer alan Kalinda Antik Kenti'ni gün yüzüne çıkarmak için kazı çalışmaları başlatıldı. Muğla Valiliği ve Dalaman Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği proje ile Dalaman ilçesinin ulusal ve uluslararası düzeyde daha fazla tanınan, daha görülür, daha ulaşılabilir ve nitelikli bir arkeolojik alan haline getirilmesi hedefleniyor.

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ ZENTARA’DA EĞLENDİ

Fethiye Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesinin “Creating a School Environment for Active Participation” isimli Erasmus+ KA2 projesinin Polonya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdiği proje etkinliğinin son durağı Zentara Beach Kitchen oldu. Öğrenciler programın son gününde doyasıya dans ederek birbirinden lezzetli Türk yemeklerini tattılar.