Tanıtım Töreni Haberleri

Tanıtım Töreni Haberleri

Karaca, ‘Çalış Plajı’nda toplanacağız’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ‘Hizmet Tanıtım Töreni’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Bozburun Yarımadası İçme Suyu projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımdası’nın 70 yıllık su problemini ortadan kaldırmak için başlatılan içme suyu projesinin tanıtım töreni Başkan Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla yapıldı. Yaklaşık 342 Milyon TL yatırımla yapımına başlanan projede Marmaris Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. 70 Bin kişiye yetebilecek miktarda içme suyu sağlayacak proje ile bu yedi mahalleye 53 kilometre içme suyu hattı, 3 terfi merkezi, 2 içme suyu dağıtım deposu, bir terfi deposu, 8 maslak, elektrik nakil hattı ve mekanik iyileştirmeler yapılacak.

Kökten, “Fethiye’yi AK Belediyecilik İle Buluşturacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Muğla Aday Tanıtım Töreni’nden sonra çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, “AK Parti Belediyeciliğinin Meşalesini Tekrar Yakacağız”

Muğla Aday Tanıtım Töreni’ne katılan Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, program sonrasında açıklamada bulundu.

Ala, “Hizmet İçin Yola Çıkan Başkan Adaylarımızı Kutluyorum”

Muğla Aday Tanıtım Töreni’ne katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ayaydın, “Muğla’yı AK Belediyecilik İle Buluşturacağız”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni’nde açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Muğla’yı 31 Mart’ta AK Parti ile buluşturacağız” dedi.

AK Parti Muğla Adayları Tanıtım Toplantısı Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen “Muğla Aday Tanıtım Töreni” başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosuna 126 Araç Ekledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 452 Milyon 367 Bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi. Muğla’ya kazandırılan araçlar için Menteşe ilçesi eski garaj alanında tanıtım töreni yapıldı.

Başkan Gürün: “Körfez Kokuyor, Bunun Temizlenmesi Lazım!”

Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, Fethiye Limanı’nda gerçekleşen tanıtım töreninde Fethiye’nin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaca: “Altyapı Sorunlarını Bir Bir Çözüyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Limanı’nda gerçekleşen tanıtım töreninde Fethiye’ye yapılan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir’den Muğla’nın Denizlerine Bir Yatırım Daha

Muğla Büyükşehir Belediyesi deniz yüzeyinde temizlik yapmak ve acil durumlarda kullanılmak üzere hizmete aldığı tekneleri tanıttı. Tanıtım töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın denizleri, kıyıları ve doğasının korunması için gereken tüm yatırımları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Eski Fethiye Yazıları Kitap Oldu

***Eski ADD Fethiye şube başkanlarından Güngör Berk Fethiye ile ilgili bir gazetede yazdığı yazılarını Fethiye Belediyesinin katkıları ile kitap haline getirdi. “Eski Fethiye Yazıları” isimli kitap Fethiye Belediyesinin kültür hizmeti olarak bastırılıp, Fethiye halkına sunuldu. Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan kitap tanıtım törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı. Karaca, kitap ile ilgili olarak, “Kitap için bize geldiğinde, hiç düşünmeden evet dedik.  Bu kitap Fethiye’de yaşayan insanlara öncülük edecek” dedi.

Kayabaş, “Halkımızın hizmetkarı olacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı aday tanıtım töreni, Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, program öncesinde yoğun bir ilgi ile karşılandı. Körfezin temizliği, yolcu gemisi iskelesi gibi Fethiye’ye artı değer katacak projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğini söyledi.