Tatil Köyü Haberleri

Tatil Köyü Haberleri

Ölüdeniz, eşsiz doğası ve manzarasıyla büyülüyor

Dünyanın sayılı tatil cennetlerinden biri olan Ölüdeniz, eşsiz manzarasıyla büyülüyor.

Bolelli, “Festivalin sezona faydası olacak”

21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivali nedeni ile Ölüdeniz Belcekız Tatil Köyünde Fethiye Belediyesi tarafından açılış kokteyl düzenlendi. Açılış kokteyline yoğun bir katılım sağlandı.

Başkan Uysal’dan turizmle ilgili önemli açıklamalar

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, 1 Haziran tarihinden itibaren beklenen normalleşme ve güvenli turizm sertifikası ile birlikte sektörde yaşanacak beklentilerle ilgili soruları cevaplandırdı. Fethiye Otelciler Birliği(FETOB) Başkanı Bülent Uysal, birlik binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sezonluk tesislerimizin büyük bir çoğunluğu Haziran itibaren açılacak ama Nisan’ın 20’sinden itibaren pek çok tesislerimiz kapılarını açtı. Fethiye’de ki yaklaşık 12 tane tatil köyümüz var, bu tatil köylerin tamamı kapılarını açtı. Tesislerimiz an itibariyle Ukrayna ve yerli turistlerimize hizmet vermekte. Önümüze bakacak olursak İngiltere ve Rusya bölgemizin ana pazarı. İngiltere 28 Mayıs, daha önce açıkladıkları kategoriler var, yeşil, kırmızı, sarı olarak. Biz daha önce kırmızı kategorideydik, bugün açıklayacaklar ama muhtemel sarı kategoriye Türkiye olarak düşeriz” dedi. 

Karaca, Temiz bir Fethiye

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve daire amirlerinin katılımıyla, Fethiye’nin doğal güzelliklerinden birisi olan Yarımada’da da temizlik çalışması yapıldı. 

FETHİYE’DE SAĞLIKLI TURİZM BELGELİ OTEL KAPILARINI AÇTI

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, otellerde yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında açıkladığı kriterleri tamamlayan işletmeler için vereceği Sağlıklı Turizm Belgesi, alan oteller sezona başladı. Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal, Fethiye’ni 55 bin yatak kapasitesine sahip olduğunu bildirerek , “Tesislerimizin en az yarısını gerekli önlemler alınarak hizmet vermeye başlayacaktır. Fethiye bölgesine gelmek isteyen misafirlerimiz için her bütçeye ve konfora uygun en lüks tatil köyünden butik otele kadar tatil imkanı sunulmaktadır.” dedi.

EFSANELER, HÜKÜMLÜLERİN REHABİLİTESİ İÇİN GELDİLER

Efsane futbolcular, Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Pembe Gençlik ve Spor Bakanlığı proje ve koordinasyon Genel Müdürlüğü ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü iş birliği ile Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde bir araya geldi. Seydikemer Eşen T tipi kapalı ve açık ceza infaz kurumunda söyleşi ve futbol maçı yapmak için Seydikemer İlçesi'ne de giden efsane futbolcular, hayata geçirilen proje ile kader mahkumları ile vakit geçirirken, spora karşı ilgilerinin arttırılması sağlandı. Efsane futbolcular Fethiye'de Letonya Tatil köyünde Fethiye ve Seydikemer protokolü ile kahvaltılı bir toplantı da gerçekleştirdi.