Ticareti Haberleri

Ticareti Haberleri

Uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ormanlık alana uyuşturucu saklayan 2 şahıs, takip sonucu yakalandı.

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Kadına Şiddet Ve Uyuşturucudan Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kadına şiddet nedeniyle gözaltına alınan şahsın uyuşturucu ve ticaretinden 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

'Breaking Bad'de İkinci Perde: Yine Tutuklandı

ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.

Muğla’da 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Muğla’nın Ula ilçesinde hakkında “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama” suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Zehir tacirlerine operasyon

Muğla İl Jandarma komutanlığına bağlı KOM şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Fethiye ve Bölgenin Ticari Gelişmesine Katkı Sağlayacaklar

Fethiye’de bölgenin ve ilçenin tanıtımından ticaretin gelişmesine, tarım ve hayvancılıktan sosyal projeler üretilmesine kadar pek çok yararlı çalışmalar yapabilmek için Fethiye’nin seçkin iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu kısa adı LİİDER olan Likya İş İnsanları Derneği, pek çok konuda proje üretmek için gece- gündüz çalışıyor.

Uyuşturucu Operasyonu, 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahsın evine yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Bir Evden 25 Düzensiz Göçmen Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile konaklama ve göç olayları ile mücadele amaçlı yapılan çalışmalarda, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede yaptıkları titiz denetimler sonucu bir evde 25 düzensiz göçmeni yakaladı.

Jandarmadan Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele çerçevesinde Muğla’nın 6 ilçesinde 1-7 Eylül tarihleri arasında 24 ayrı operasyon düzenlendi.

Evinden cephanelik çıkan şüpheli mahkemece tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde silah kaçakçılığı ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan şüpheli mahkemece tutuklandı.

Polisten kaçarken kaza yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen şahıslar, polisten kaçarken kaza yaptı.

Yabancı uyruklu iki kardeş uyuşturucudan tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Otel Odasında Uyuşturucu Operasyonu; 1 Şüpheli Gözaltında

Fethiye’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Kuaför ve Güzellik Salonları Çalışma Saatleri Konusunda Duyuru

Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda “6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun 13 üncü maddesi ve Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin “Çalışma gün ve saatleri” başlıklı 13 üncü maddesi hükümleri doğrultusunda; odalar ve meslek kuruluşlarının yazılı görüşü alınarak ilçeler bazında berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın belirtilen günlerinde kapalı kalmaları ve diğer günlerde faaliyet göstermeleri konusunda; Valilik Makamından alınan Olur gereği, 01.01.2023 tarihinden itibaren İlimiz ve İlçelerindeki berber, kuaför ve güzellik salonlarında uygulamaya geçilmesi talimatı ilgili odalara gönderilmişti.

Silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltı karar alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İnsan kaçakçılarına 1 milyon 244 bin TL para cezası

 Ege Denizi sularında teknelerinin su alması, fırtına ve fazla yük nedeniyle tekne veya botlarının batması sonucu yüzlerce düzensiz göçmenin yaşamını yitirmesine rağmen, Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine kaçış devam ediyor.

Silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı

Muğla’nın üç ilçesinde silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanırken, şahısların ikametlerinde çok sayıda silah ele geçirildi.

Şüphelinin evinde uyuşturucu madde bulundu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Datça İlçesi İskele Mahallesinde ikamet eden T.D. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi aldı.

Uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama'' suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan H.G. isimli şahıs Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Operasyonla yakalandılar

Uyuşturucu ticareti yapma suçundan aranan şahıs, Bodrum'da jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı. 

HAKKINDA 11 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS JANDARMAYA TAKILDI 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti suçundan 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. 

JANDARMADAN SEYDİKEMER'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince apılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesinde ikamet eden E.C. ve İ.M. simli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin ikametlerinde arama gerçekleştirildi.

BODRUM VE MİLAS'TA 2 UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 2 şüpheli yakalandı.

MUĞLA'DA 10 YIL 20 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla’nın Milas ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 10 yıl 20 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

FETHİYE’DE 1 KİLO 325 GRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Seydikemer ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan 5 şüpheli ekipler tarafından yakalandı.

12 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN KADIN ORTACA'DA YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmaktan hakkında 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir kadın yakalandı.