Toksöz Haberleri

Toksöz Haberleri

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Başkan Toksöz Yürüyüş Etkinliğine Katıldı

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmühan Toksöz, Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Otgöz’den Yerel Seçim Vurgusu; “Yatırıma Hizmete Boğacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve teşkilat mensupları ile birlikte Yatağan’da yoğun bir programa imza attı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Başkan Toksöz’den Spor Yapan Çocuklara Ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz beraberinde Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ile birlikte Kadıköy, Kavak ve Elmacık mahallelerine kazandırılan halı sahalarımızı ziyaret ederek; burada spor yapan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Mahalle Sakinlerinin Taleplerini Dinledi

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Yunus Tuna, Bahçeyaka Mahallesinde düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısına katılarak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

Toksöz'den Pazar Ziyareti

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, pazar esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Yatağan'da, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Başkanı Ummuhan Toksöz, Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları Yakup Otgöz ve Ali Tekin ile Yatağan Muhtarlar Derneğini, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. 

YATAĞAN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle makamını, Belediye Meclisi Üyesi Gizem Duru Güler’e devretti.

YATAĞAN HALKI, YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

Yatağan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Yatağan Spor Salonu bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında yapılan yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi.

YATAĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA GELİNDİ

Yatağan ilçesinde yapımı süren Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanarak Yatağanlıların hizmetine sunulacak olan tesiste, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, incelemelerde bulundu.

Başkan Toksöz’den “Çimento Fabrikasına Hayır” Kampanyasına Destek!

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Menteşe ilçesinde yapılması planlanan çimento fabrikasına yönelik düzenlenen imza kampanyasına destek verdi.

Büyükşehir Meclisi’nde Kırsal Mahalle Tartışması

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda vatandaşlar yok sayıldı. Halka açık olan meclis toplantısına girmek isteyen onlarca vatandaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ve güvenlik görevlileri tarafından engellenerek salona alınmadı.

Yatağan Belediyesi’nden Kaza İle İlgili Açıklama Geldi

Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde İnönü Bulvarı’nda araba çarpması sonucu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın ağır yaralanmasına neden olan kazayla ilgili Yatağan Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklama da, “Bu tatsız olayın ardından sosyal medya üzerinden maalesef gerçeği yansıtmayan ve Yatağan Belediyesi ile Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ü zan altında bırakmaya yönelik hakarete varan paylaşımları üzülerek görmekteyiz” denildi.

500 Yataklı Yeni Hastane Projesinde ilk adım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Yatağan ve Kavaklıdere Belediye Başkanlarından ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Milas Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede bölgenin sorunları ele alındı.

Doğru, AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı oldu

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde değişiklik yapıldı. Ümmühan Toksöz'ün yerine Duygu Pınar Marçalı Doğru atandı.

Yatağan’da ‘Polis Amca’ kütüphanesi açıldı

Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü'nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa teşhir edilen 'Polis Amca' çocuk kütüphanesinin açılışı yapıldı. Açılış, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar'ın katılımıyla yapıldı.

Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Muğla’nın Yatağan ilçesine millet bahçesi yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada; “Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımızla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.” dedi.

VİLLADA HIRSIZLIK OLAYI

Tatil için Isparta’dan, Fethiye’ye gelen Isparta Demokrat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Sami Toksöz’ün kaldığı villadan bir miktar nakit parası, tablet ve gözlükleri çalındı.

SARIHAN; “HEDEF DÖRT VEKİL”

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarının tanıtım etkiliği düzenlendi. DSİ Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe; AK parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK parti Köyceğiz belediye başkanı Kamil Ceylan, Ak parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.