Toplantı Salonu Haberleri

Toplantı Salonu Haberleri

‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

MSKÜ’de 40 personele iş güvenliği eğitimi verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimi tamamlayan katılımcılar, eğitim sertifikası almaya hak kazandı.

Zafer Partisi Genel Başkan Özdağ, “Suriyelilerin Parasını Siz Ödüyorsunuz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması düzenlendi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İlçe Finali” Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Dalaman’da okul güvenliği ele alındı

Dalaman Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Güvenli Okul Güvenli Eğitim Toplantısı” düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlık yaptı.

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri toplantısı Vali İdris Akbıyık başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Fethiye Emniyeti toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile toplantı düzenledi

Fethiye’de bulunan şehir içi hat toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların dolmuş esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri üzerine ağırlıklı toplantı icra edilerek dolmuş esnafının talep ve görüşleri alındı.

Fethiye Trafik Polisleri Taksi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Fethiye Trafik Polisleri, Fethiye’de bulunan 19 taksi durağı yetkilisi ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların taksi esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri ile ilgili toplantı düzenledi.

Kaymakam Karaman Önderliğinde Toplanıldı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımlarıyla yangın konuları esas alınarak toplanıldı.

Karaman, yamaç paraşütü pilotlarını ziyaret bulundu

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yamaç Paraşütü Pilotları ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelerek 2023 yılı yaz sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DAL-BEL ŞİRKET ÇALIŞANLARINA HİJYEN VE SANİTASYON EĞİTİMİ

Belediyemiz Dalyan Toplantı salonunda Belediyemiz bünyesinde bulunan Dal-Bel şirket çalışanlarına Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi verildi.

“13. ULUSLAR ARASI FETHİYE LİKYA KARNAVALI” 1- 7 MAYIS’TA

13. Uluslararası Fethiye Likya Karnavalı Bilgilendirme Toplantısı, Fethiye Belediyesi’nin Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra, çok sayıda meclis üyesi ve STK temsilcisi katıldı

MUHSİN GÜMÜŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonu’nda Seydikemer Ziraat Odası 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Muhsin Gümüş, yeniden başkanlığa seçildi.

YÖNETİM PLANI HAZIRLAMA VE UYGULAMA PROJE TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planını Hazırlama Projesi kapsamında Yönetim Planı 1. Paydaş Toplantısı, Fethiye’de bulunan Sundia Exclusive By Liberty Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE, MUĞLA’NIN ALABALIK ÜRETİMİ KONUŞULDU

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  (TDİOSB) Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı. Toplantıda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de yer aldı.

SEYDİKEMER’E DEĞER KATACAK ‘TDİOSB’ TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı.

FTSO MECLİS BAŞKANI KEMAL HIRA OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 15 Ekim’de gerçekleşen seçimin ardından Meclis Başkanlığı seçiminide tamamladı. Tek listeyle aday olan Kemal Hıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına seçildi. FTSO Meclis Başkanlığı seçimleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Likya toplantı salonunda gerçekleşti.

AKDENİZ SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Interreg Next Akdeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programının tanıtım ve bilgilendirme toplantısı DSİ toplantı salonunda yapıldı. 

MUĞLA TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANDI

Muğla İl Toprak Koruma Kurulu toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yeni eğitim-öğretim yılı tedbirleri değerlendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yeni eğitim ve öğretim yılında alınacak asayiş ve trafik tedbirleri değerlendirildi. Valilik 75'inci Yol toplantı salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Emniyet, Jandarma, Milli Eğitim ve Büyükşehir Ulaşım Daire yetkilileri katıldı.

Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı

Fethiye Kent Konseyi Ekoloji Meclisi tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı yapıldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısının 2022 yılı ikinci toplantısı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda yapıldı.

Fethiye Belediye Meclisi Toplandı

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığında Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

FETHİYE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığında Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Köyceğiz’de çiftçilere bitki koruma konusunda eğitim verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bitki koruma ürünleri uygulama eğitimi Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Fethiye Belediye Meclisi Toplandı

Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yerine meclise Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli başkanlık yaptı.

Ortaca’da Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Akut Fethiye ekibi bilgilendirme toplantısına katıldı

Fethiye Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyesi ve MSKÜ Fethiye Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği ekibiyle bir araya geldi. Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ekiple bir araya gelinerek Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Belediye Meclisi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Fethiye Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığı’nda Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.