Toplantı Yapıldı Haberleri

Toplantı Yapıldı Haberleri

Muğla’da Yolcu Otobüslerinde Emniyet Kemeri Kullanımı Hakkında Toplantı Yapıldı

Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından “Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı” istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Seydikemer’de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde okulların ve kurumların müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda eğitim öğretim yılının 2. döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Fethiye körfeziyle ilgili toplantı yapıldı

Deniz Çayırlarının Dağılımlarının belirlenmesi, Haritalanması ve Transplantasyon Projesi kapsamında Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde toplantı gerçekleşti.

Hava oyunları festivali öncesi toplantı yapıldı

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Turistlerden gelen şikayetler ile ilgili toplantı yapıldı

 Muhteşem koyları, denizi, doğası ile dünyanın ve Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası ev sahipliğinde, yurt dışı tur acentelerinin temsilcileri ile birlikte turizm kriterleri toplantısı yapıldı.

Vali Tavlı Başkanlığında Seydikemer TDİOSB Toplantısı Yapıldı

Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi’nde Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Vali Tavlı başkanlığında “Antik Pedal” bilgilendirme toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Seydikemer Kaymakamlığı, Fethiye Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Fethiye Kent Konseyi işbirliğinde hazırlanan ve bisiklet turizminin gelişmesini amaçlayan “Antik Pedal” projesiyle ilgili toplantı yapıldı.

Köyceğiz’de ’Köy Okullarında Akıllı Tarım ve Akıllı Arıcılık Projesi’ gerçekleştirilecek

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Köy Okullarında Akıllı Tarım ve Akıllı Arıcılık Projesi'nin hayata geçmesi için toplantı yapıldı.

Bozalan ve Çökertme'de yangının yaralarını sarma çabası

Geçen ay çok büyük bir orman yangını geçiren ve ormanların yanısıra zeytinliklerin ve bazı evlerin de yandığı Milas'ın Bozalan ve Çökertme mahallelerinde yangının yaralarını sarmak amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda zeytinlikleri yanan, çam ormanlarının yok olması nedeniyle bal üretimi yapamayacak hale gelen yöre halkına yeni geçim kaynakları kazandırmak için neler yapılabileceği değerlendirildi.

Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesi’nde yapay resif alanları belirleniyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) dalış turizmini canlandırmak ve on birlerce deniz canlısına ev sahipliği yapmak amacıyla, Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) 1 milyon TL hibe almaya hak kazandığı, Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesi’nde, tarihi objelerin deniz dibine indirileceği yapay resif alanlarının belirlenmesi için toplantı yapıldı. Fethiye dalış okulu temsilcilerinin de katıldığı toplantıda projenin hayata geçirilmesi için Tavşan Adası, Azizağa ve Sarıyarlar Koyu başta olmak üzere 6 nokta ön plana çıktı.

Fethiye kültür rotaları canlanıyor

Fethiye turizminin 12 aya yayılması, turizm çeşitliliğinin arttırılması, kültür turizminin daha da canlanması için Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl, Milas -Beçin Kalesi Kazı Başkanı ve Fethiye Kalesi kazı Danışmanı Prof.Dr. Kadir Pektaş, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Müzesi Müdürü Emel Özkan katılımı ile toplantı yapıldı.

Karaca hayvan severler ile buluştu

Sokak hayvanları ile ilgili olarak Fethiye Belediyesi’ne ait Hayvan Bakım Merkezi’nde çalışmalar devam ederken, diğer taraftan da hayvan severlerin önerilerinin de hayata geçirilmesi ve ortak akıl ile çalışmaların yürütülmesi için Çalış’ta toplantı yapıldı. Vatandaşlara ve bisikletlilere saldırmalarıyla bir kez daha gündeme gelen sokak hayvanları ile ilgili olarak çözüm için birçok öneri sunuldu.

Fethiye’de Kovid-19 tedbirleri görüşüldü

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Fethiye’de yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında toplantı yapıldı.

29 EKİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yıldönümü nedeniyle kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören ve kutlama programı hazırlamak üzere Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında toplantı yapıldı.

“Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği”

İçişleri Bakanlığınca 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle okul servis araçlarının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yayımladığı genelge doğrultusunda “Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği” konulu toplantı yapıldı.

Müşterek Toplantı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl iki kez düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısında ‘Mazeret Yok’ isimli seminer veren Dr.Şaban Kızıldağ, akıcı anlatımı ile ilgiyle izlendi.