Toplantısı, Haberleri

Toplantısı, Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Yabancı Diller Yüksekokulları yöneticileri MSKÜ’de buluşacak

Her yıl düzenlenen Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri toplantısı, bu yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yabancı Diler Yüksekokulu ev sahipliğinde yapılacak.

Muğla’nın ‘Su’yu masaya yatırıldı

Muğla İl Su Kurulu toplantısı, bu yıl ilk kez İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen toplantıda, Muğla genelindeki su miktarı, kalitesi, kullanım durumu, su kaynaklarının mevcut kapasitesi ile yeni kaynakların oluşturulması ve suyun verimli kullanılması ile ilgili projeler ele alınarak, sunumlar eşliğinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Seydikemer’de Taşımalı Eğitim Görüşüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı için İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim planlama ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya okul müdürleri katıldı.

Karaca, “Bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Köyceğiz’de Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Menteşe Belediye Meclisinde Yılın İkinci Toplantısı Yapılacak

Menteşe Belediye Meclisi Şubat toplantısını yarın saat 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında yapacak. Toplantıda 8 maddelik gündem maddesi görüşülecek.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim’de Birinci Ve İkinci Dönem Değerlendirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdürler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Menteşe’de Okullarda 2.Dönem Çalışma Planları Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem Müdürler Kurulu Toplantısı Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü başkanlığında, şube müdürleri Eylen Terzi, Ali Kaan Kutlu, Muhammer Cihan, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Orhan, “Emekli Maaşı En Az Asgari Ücret Seviyesinde Olmalı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Adayı Sağır, “Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz”

İYİ Parti Muğla’da Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. İyi Parti Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, Seydikemer haklına seslendi ve “çaresiz değilsiniz çare sizsiniz” dedi.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Türkiye Yeşil Sanayi Projesi Kapsamında Verilen Kosgeb Destekleri FTSO’da Anlatıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen ‘Türkiye Yeşil Sanayi Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda, sanayi işletmelerinin çatılarına kuracağı yenilenebilir güneş enerji sistemlerine yüzde 60 destekli, 14 Milyon TL’ye kadar geri ödemeli destek verileceği kaydedildi.

Başkan Karaca, “CHP’de Aday Bu Akşam Belli Olacak”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, “Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz” dedi.

Muğla Mülki İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği ile ilgili yapılacak çalışmalar ve genel asayiş faaliyetleri Muğla Mülki İdari Amirler toplantısında değerlendirildi.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer Tdiosb’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

İlçe Müftüleri Toplantısı Ortaca’da Yapıldı

Muğla’da din hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla gündemdeki konuların istişare edildiği Olağan İlçe Müftüleri Toplantısı, Ortaca İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı'nın ev sahipliğinde Dalyan’da gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli Başkanlığında Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. 2024 yılının ilk toplantısında görüşülen 12 madde, oy birliği ile kabul edildi.

Dalaman’da yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 2023 yılının değerlendirildiği “Yılsonu değerlendirme Toplantısı” Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında yapıldı.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin Müjdesini Verdi

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Fethiye Emlakçılar Derneği Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Emlakçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel sektör değerlendirme toplantısının 10’uncusu Körfez Dizayn, Yapı İnşaat Ltd. Şirketi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Söz Kadınlarda Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

Muğla eğitim yöneticileri toplantısı yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim yöneticileri toplantısı gerçekleştirildi.

Müdür Saylak, “Kuraklık kapıda”

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘Tarımsal Kuraklık Eylem Programı’ toplantısı, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis toplantısı Başkan Akdenizli önderliğinde gerçekleşti

Seydikemer Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında yapıldı.