Trafiğe Haberleri

Trafiğe Haberleri

Otogar yolunda ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dirgeme-Yeni Otogar yolunda çalışmalarının devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. İkinci etap kapsamında da asfalt sökümü tamamlanıp dolgu çalışmalarına başlandı.

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Marmaris’te İçmeler-Turunç yolu bir ay trafiğe kapalı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadasında başlatılan çalışmalar dahilinde Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. Yaklaşık 262 milyon 980 bin TL tutarındaki proje için başlatılan çalışmalar sebebi ile 4 Aralık’ta İçmeler-Turunç yolu 30 günlüğüne trafiğe kapatıldı.

Susuz Köyler Haziran’da Suya Kavuşuyor

Marmaris’in İçmeler Beldesi mahallesi ile Turunç Beldesi mahallesi arasındaki yol, Bozburun Yarımadası köylerine su götürme inşaatının başlamasından dolayı, 2 Aralık Cumartesi günü, yaklaşık 1 ay süreliğine trafiğe kapatılacak.

Trafiğe Kapatılacak Güzergahlar Açıklandı

Bu yıl 58’incisi yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bazı etaplarının Fethiye’de gerçekleştirileceği bildirildi. 

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Tersane'de Trafik Sorunu Devam Ediyor

Fethiye'de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun devam etmesiyle yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

İsale hattı patladı, yol trafiğe kapatıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su isale hattı patlamalarının bugünkü adresi Torba Mahallesi oldu. Patlama nedeniyle yolun bir kısmı çöktü, Torba-Yalıkavak yolu trafiğe kapatıldı.

Park etmenin yasak olmasına rağmen Beşkaza Meydanı motosikletten geçilmiyor

Fethiye’nin simgelerinden biri olan Beşkaza Meydanı, trafiğe kapalı durumda olması ve araçların park etmesinin de yasak olmasına rağmen otopark alanı haline geldi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki katına çıkarıldı

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına çıkarıldı.

Tersane’de Trafik Çilesi Bitmiyor

Fethiye'de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor.Turizm sezonunun açılmasının ardından yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Kasksız trafiğe çıkanlara ağır cezalar yazılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Baha Şıkman Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Motosiklet Sürücüleri Üzerinde Denetim Yapıldı

Fethiye Trafik Büro Amirliği ve Fethiye Belediyesi Zabıta görevlileri ortak denetiminde Dispanser Sokak ve diğer trafiğe kapalı yaya ve bisiklet yollarında motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı.

YOLA SAVRULAN MERMER PARÇALARI TRAFİĞİ AKSATTI

Mermer nakliyesi yapan kamyon sürücüsü akıllı kavşakta dönüş sırasında kamyonun kasasındaki ahşap bölümün bir parçasının kopması sonrası yol trafiğe kısa süreli kapandı.

MUĞLA'DA 2022 YILINDA TRAFİĞE 3 BİN 800 YENİ ARAÇ KAYIT YAPTIRDI

Türkiye İstatistik Kurumu 2022 yılında Muğla'daki araç sayısı ve artışları yayımladı.

OKULLAR AÇILDI FETHİYE’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Fethiye'de okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu oluştu. Okul servislerinin ve işe gitmek isteyenlerin trafiğe çıkmasıyla trafik yoğunluğu sabah, öğle ve akşam saatlerinde maksimuma ulaştı.

MUĞLA-DENİZLİ KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muğla-Denizli Karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanırken, ekipler yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

GÜBRE YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ, KARAYOLUNDA 10 KİLOMETRE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Muğla'nın Yatağan ilçesinde gübre yüklü kamyonunun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında karayolu trafiğe tamamen kapanırken, yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

SEYDİKEMER’DE RÜZGÂR AĞACI DEVİRDİ

Seydikemer’de gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr, ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaç sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

CHP'Lİ BURAK ERBAY; KARAYOLLARINDA ACİL TEDBİRLER ALINMALI

Menteşe Salihpaşalar kavşağında meydana gelen ve 15 yaşındaki lise öğrencisi Sıla Akgü’ün hayatını kaybettiği kaza nedeniyle Menteşe Kent Konseyi tarafında düzenlenen basın açıklamasına katılan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, bir an önce trafik ışıklılarının konulmasını ya da alt-üst geçit yapılarak gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. Sıla Akgül’ün ailesi, arkadaşları, Salihpaşalar halkı ve civar köylerden yurttaşların katıldığı açıklama sonrasında yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

YOLLAR KAPANDI, EVLERİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmur, günlük yaşam olumsuz etkilerken bazı evleri su bastı, yollar kısa süreliğini trafiğe kapandı.

GAFFAR OKKAN CADDESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde, Fethiye Belediyesi tarafından elektrik hattının yer altına alma çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde yolların trafiğe kapatılacağı duyurulmuştu. Gaffar Okkan Caddesinde elektrik hattının yer altına alma çalışmaları devam ediyor.

FETHİYE BELEDİYESİNDEN UYARI!

Fethiye Belediyesi tarafından elektrik hattının yer altına alma çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ, KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada toprak yüklü hafriyat kamyonu devrildi, yol trafiğe kapanınca kilometrelerce trafik kuyruğu oluştu.

YARIŞ DOLAYISIYLA YOLLAR KAPALI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi uluslararası Fethiye Sporfest kapsamında bisiklet yarışı düzenlenecek. Yarış dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

TUGAY, “RAYLI SİSTEM TRAFİĞE ÇÖZÜM OLABİLİR”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Fethiye’nin çözülemeyen trafik sorununa çözüm önerilerinde bulundu.

PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın birleştiği bölgede yapılan altyapı çalışmalarının ardından parke çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından olun en kısa sürede trafiğe açılacağı bildirildi.

BODRUM’DA BAŞIBOŞ EŞEKLERİN ÇİMEN KEYFİ

Dünyanın en gözde turizm beldeleri arasında yer alan Muğla'nın Bodrum ilçesinde başıboş bırakılan eşekler orta refüjlerdeki çimenlerde otlamanın keyfini çıkarıyor. Akan trafiğe aldırış etmeden karınlarını doyurmanın telaşına düşen eşekler ilginç görüntüler oluşturuyor.