Trafik Polisi Haberleri

Trafik Polisi Haberleri

Trafik Polislerinden Minik Çiftçilere Şefkat Eli

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri, geleceğin çiftleriyle yan yana gelerek eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

Polisin Dikkati İle Sahte Plakalı Motosiklet Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik polisi şüphesinde haklı çıkarken, sahte plakalı motosiklet ele geçirildi, sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Marmaris'te öğrenciler önce öğrendi, sonra uyguladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrencilerine Trafik ve Eğitim Parkı’nda Marvelos görevlileri ve trafik polisi tarafından trafik eğitimi verildi.

Trafik denetiminden kaçtı, araçta asılı kalan trafik polisi son anda kurtuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde trafik denetimleri sırasında evraklarını vermek istemeyen sürücü, denetimden kaçtı. O esnada aracın yan tarafında asılı kalan trafik polisi ise yaklaşık 4 metre sürüklenirken, olaydan yara almadan kurtuldu. Kaçan şüpheli sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Trafik Polisi Ölümden Döndü

Muğla'nın Menteşe İlçesi uçaklı kavşakta tek taraflı kaza meydana geldi.

Polisin üzerine araç sürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde alkol uygulaması esnasında trafik polisinin üzerine araç süren şüpheli şahıs, yapılan çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Trafik ekipleri önce denetledi, sonra bilgilendirdi

Aydın-Muğla Karayolu kontrol noktasında denetim gerçekleştiren trafik ekipleri, otobüslerde emniyet kemeri denetimi gerçekleştirirken, yolcuları da emniyet kemerinin önemi konusunda bilgilendirdi.

Trafik Polisinden Kur’an Kursu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliği koordinelerinde Kur’an kursu öğrencilerine olası kazalara karşı güvenli trafik eğitimi verildi.

Fethiye trafik polisinden huzurlu sokaklar projesi

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından "Huzurlu Sokaklar" adı altında uygulama ve denetimler başlatıldı.

İngiliz sürücünün çarptığı trafik polisi ağır yaralı

Muğla’nın Ula ilçesinde yol kontrolü yapan trafik polisine İngiliz sürücünün kullandığı otomobil çarptı.

Emekli Polis Son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Fethiye’de geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden, emekli Trafik Polisi Mahmut Atılgan (58) son yolculuğuna uğurlandı.

POLİS’TEN KAÇAN MOTOR OTOMOBİLE ÇARPTI

Dün öğleden sonra Ovacık köprüsü kavşağında Trafik Polisinden kaçan bir Motor; kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile önden çarptı. Ehliyetsiz olduğu tahmin edilen motor sürücüsü otomobile çarptıktan sonra elinde kaskı ile birlikte yaya olarak kaçtı. Dün Saat 16.00 sularında meydana gelen olayı vatandaşlar ve esnaflar büyük bir heyecanla izlediler…