Trafik Polisleri Haberleri

Trafik Polisleri Haberleri

Trafik Polislerinden Minik Çiftçilere Şefkat Eli

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri, geleceğin çiftleriyle yan yana gelerek eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim eğitimi verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından personelin halkla ilişkiler ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla polis ekiplerine trafik denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi verildi.

Önce ceza kesildi sonra kask hediye edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik polislerince yapılan uygulamada kask takmayan sürücülere ceza kesilip kask hediye edildi.

Fethiye trafik polislerinden abartı egzozlu araçlara yoğun denetim 

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri “Sesleri kısılıncaya kadar devam” mottosuyla başlatmış olduğu denetimler kapsamında vatandaşlardan yoğun olarak gelen şikâyetler üzerine “Abartı egzozlu araçlar ve motosikletler” üzerine denetimlerini arttırdı.

Yabancı turistin drift tutkusu pahalıya mal oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde boş arazide drift yapan yabancı turiste trafik polisleri tarafından 20 bin 342 TL idari para cezası uygulanarak ehliyetine 2 ay el konuldu. Turistin tehlikeli şovu güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Fethiye Trafik Polisleri Taksi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Fethiye Trafik Polisleri, Fethiye’de bulunan 19 taksi durağı yetkilisi ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların taksi esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri ile ilgili toplantı düzenledi.

Marmaris’te polisler hem kask denetimi yaptılar hem şapka dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı'nda trafik kurallarına uyma konusunda farkındalık çalışması ve özellikle motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptılar. Kask takmanın önemini anlatan trafik polisleri kasklarını takmayan sürücülere ceza yazarken takan sürücülere şapka hediye edip sıcak havalara karşı dikkatli olmalarını istediler.

POLİS VE BEKÇİLERE HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SEMİNERİ 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Bekçilerden oluşan 125 kişiye Halkla ilişkiler ve iletişim semineri verildi. 

ÇOCUKLAR PARKTA HEM EĞLENDİ, HEM DE TRAFİK EĞİTİMİ ALDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Trafik Eğitim Parkı'nda ilköğretim öğrencileri trafik polislerinden uygulamalı olarak trafik dersleri alarak hem eğlendi, hem de öğrendi.

Ortaca’da trafik polisleri engelli öğrencilerle bir araya geldi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan trafik polisleri 'Trafik Haftası ve Engelliler Haftası' çerçevesinde engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Trafik polisleri engelli öğrencilerle bir araya geldi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan trafik polisleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Minik şoförler eğitim parkında eğlenerek öğrendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde trafik polislerinden uygulamalı olarak trafik dersi alan anaokulu öğrencileri hem eğlendi hem de öğrendi.

Ula'da trafik polisleri kaza yaptı

Muğla'nın Ula ilçesinde polis aracının karıştığı çift taraflı kazada 1 polis yaralandı.

Köpeği ile donma tehlikesi geçiren vatandaşın imdadına yetişen polisler ödüllendirildi

Menteşe-Yatağan karayolu üzerinde köpeği ile soğuk havada mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren vatandaşın ve köpeğinin yardımına yetişen trafik polisleri, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından ödüllendirildi.

Motosiklet sürücüleri hem denetlendi, hem bilgilendirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından motosiklet sürücülerine 'Kaskım kafamdaki kaskom' yazılı bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Trafik Polislerinden Sürücülere Bilgi Broşürü

Muğla’da trafik polisleri, motosiklet sürücülerine eğitici broşürler dağıttı.

Fethiye’de Sürücüler Bilgilendirildi

Fethiye’de 2-8 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik polisleri sürücüleri maske takmak ve trafik kurallarına uyması yönünde uyarırken bilgilendirici broşürler de dağıttı.

Fethiye Okullar Bölgesinde Huzur Uygulaması

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okullar bölgesinde huzur denetimi yaptı.Fethiye’de 2016-2017 eğitim öğretim ikinci döneminin başlamasının ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik ve Trafik polislerinin bulunduğu ekipler, okullar bölgesinde uygulama yaparak geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis Kontrolleri ve Denetimleri Sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri okullar bölgesindeki denetimleri arttırdı. Fethiye’de eğitim-öğretim döneminin başlamasından bu yana denetimlerini sıklaştıran Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Trafik polislerinin bulunduğu ekipler, okullar bölgesinde uygulama yaptılar. Uygulamaya Çaki isimli narkotik köpeği de katıldı.