Marmaris'te polisler hem kask denetimi yaptılar hem şapka dağıttılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı'nda trafik kurallarına uyma konusunda farkındalık çalışması ve özellikle motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptılar. Kask takmanın önemini anlatan trafik polisleri kasklarını takmayan sürücülere ceza yazarken takan sürücülere şapka hediye edip sıcak havalara karşı dikkatli olmalarını istediler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Atatürk meydanında gerçekleşen denetimlerde Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü logolu, trafik konulu şapkaları, yayalara ve özellikle kasklarını takan motosiklet sürücülerine hediye ettiler. Saat 14.00 ‘da başlayan denetim saat 15.00 a kadar devam etti. 1 saat içinde 100'ün üzerinde motosiklet denetimi yapan ekipler kask takmayan ve belgesi eksik sürücülere toplamda 24 bin 743 lira para cezası ve ehliyet puanı cezası uyguladılar.

Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Alperen Aykırı "Amacımız ilçemizdeki vatandaşlarımızın, turistlerin yaşanılan yoğun sıcaklardan korunması ve yayalar ile sürücülerin trafik kurallarına uymaları yönünde farkındalık oluşturmak. Önce can güvenliği diyoruz"’ şeklinde konuşarak denetim ve şok uygulamaların devam edeceğin belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN