Trafo Haberleri

Trafo Haberleri

Milas’ta Elektrik Trafosu Patladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir anda patlayan trafo alevlere teslim olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Trafoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Muğla’nın Datça ilçesinde trafoda çıkan yangın büyümeden söndürülürken, yangın nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşandı.

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yağış anında Gölköy ve Gündoğan bölgelerinde 10 farklı yangının çıktığı öğrenildi.

Fethiye'de Trafo Yangını Meydana Geldi

Fethiye’de Fevzi Çakmak Caddesi’nde trafo yangını meydana geldi. Yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın müdahalesi ile söndürüldü.

Trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu

 Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık Mahallesi'nde bulunan ana trafoda çıkan yangın paniğe neden olurken, yan tarafta bulunan belediyeye ait bina boşaltıldı.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

Ressam Çetin'den “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” sergisi

Kendine Özgü bir tarzı ve neşeli resimleri ile dikkat çeken Ressam Murat Çetin Uzman’ın “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” adını verdiği ilk sergisi Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Ressam Uzman resimlerinde kullandığı boyaları da kendisi ürettiğini ifade ederken, renklerin de kendi iç dünyasını yansıttığını söylüyor.

Portakal “Tüm ilçe rezil bir durumda”

Gazeteci Fatih Portakal, Datça’da 4 gündür elektrik olmaması ve trafoların vantilatör ile soğutulması hakkında sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Portakal, tüm ilçenin rezil durumda olduğunu söyledi.

MURAT YILMAZ FETHİYESPOR’DA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman’ın ardından, Kırklarelispor santraforu Murat Yılmaz’ı da renklerine kattı.

SEYDİKEMER’İN SOKAKLARI RENKLENİYOR

ÜNLÜ SANATÇI BAŞARIR’IN ESERLERİ BEĞENİ TOPLUYOR Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile ilçedeki çalışmalarına devam eden Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, bu kez Seydikemer Kaymakamlığı Binası yanında bulunan trafo binasına çizdiği resimle takdir topladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da dikkatini çeken resim, büyük beğeni topluyor.

SAĞANAK YAĞIŞ CADDE VE SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 dakika süren sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla birlikte bir trafoya yıldırım düştü, bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Trafo merkezindeki yangın büyümeden söndürüldü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan bir trafo merkezinde çıkan yangın paniğe neden olurken, yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Menteşe’de yangın

Muğla'nın Menteşe ilçesinde trafo merkezi içindeki kuru çam dallarının tutuşması sonrası başlayan yangın büyümeden söndürüldü.

Milas’ta çıkan yangın panikletti

Muğla'nın Milas ilçesinde trafodan çıkan yangın önce tarım arazilerini tutuşturdu, ardından da şiddetli rüzgarın etkisi ile ormanlık alana sıçradı.

Datça yangınının çıktığı trafoda inceleme

Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi'nde 13 Temmuz'da 300 hektarı ormanlık, 400 hektarı da tarım arazisi olan toplam 700 hektar alanın zarar gördüğü yangının çıkış noktası olarak değerlendirilen trafo çevresinde jandarma ekipleri inceleme yaptı.

AB Komisyonu’nun 5 misyonundan birine Bodrum da dahil oldu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Trafo Kafe Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, AB İklim Değişikliği Adaptasyon Misyonu Sözleşmesi'ne imza attı.

Muğlaspor’dan orta sahaya transfer

Muğlaspor, 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarında son olarak Kepez Belediyespor forması giyen ve takımıyla 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren ofansif orta saha-santrafor Mustafa Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.

Bodrum Sanat Fuarı’na 50 sanatçı katılacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sene ikincisi yapılacak olan 'Sanat Fuarı BAF' basın toplantısı Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleştirildi.

Milas’ın 112 mahallesinde elektrik kesintisi yapılacak

-Muğla'nın Milas ilçesinde 15 Mayıs Pazar günü Milas TEİAŞ Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım çalışması nedeniyle 112 mahallede 6 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

Fethiye’de trafo yangını korkuttu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde elektrik trafosunda çıkan yangın iş yerlerine ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Down sendromlu Yiğit, çalışma azmiyle herkese örnek oluyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde down sendromlu Yiğit Külahlı, stajyer olarak işe başladığı Trafo Bodrum'da çalışma azmiyle herkese örnek oluyor.

Trafo tesisi ve alçak gerilim hattı işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Orman Fidanlık Müdürlüğü Muğla Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Muğla Orman Fidanlık Müdürlüğü Gökova Orman Fidanlık Şefliğinde 400 kVA Trafo Tesisi ve Alçak Gerilim Hattı yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bodrum’da “Lara Şarkıları” adlı resim sergisi açıldı

Şair ve Ressam Belgin Özkoç'un 'Lara Şarkıları' adlı resim sergisi Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Trafo, kantar ve inşaat yapım işleri ihale edilecektir

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Gürpınar Agrega Tesislerinde Trafo,Kantar Ve İnşaat İşleri Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Aşırı sıcak nedeniyle Datça’da trafo patladı

Muğla'da etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle Datça'da elektrik firmasına ait trafo patladı. Patlama ile birlikte yanmaya başlayan trafo itfaiye ekipelri tarafından söndürüldü.

Başkan Ahmet Aras, personeli İle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleşen bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.

Ahmet Nejat Birdevrim’den “Seramikte 43 Yıl” Sergisi

Seramik Sanatçısı Ahmet Nejat Birdevrim'in 'Seramikte 43 Yıl' adlı kişisel sergisi, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Trafo Bodrum-Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılıyor. Sergi 14-28 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Cami Mahallesi Muhtarı Kavak, Mahallenin Elektrik Sorununu Çözdü

Fethiye’nin Cami Mahallesi’ndeki, bazı sokaklarda yetersiz kalan elektrik enerjisinin arttırılması adına çalışmalara başlandı. Mahalle Muhtarı Gürol Kavak ve AYDEM Fethiye Şubesi yöneticileri işbirliğinde yürütülen çalışma kapsamında bölgeye 400 kwa’lık trafo ünitesi kuruluyor.

Trafo postası yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Konya Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Milli İrade ve Birlik Parkı 160 kVA Bina Tipi Trafo Postası yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bakım ve onarım hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü(Dhmi) Atatürk Hava Limanı Başmüdürlüğü tarafından, Atatürk Havalimanı Binalarında bulunan orta gerilim trafo ve kesicilerin yıllık bakımının yapılması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.