Ülkü Ocakları Haberleri

Ülkü Ocakları Haberleri

Başkan Adayı Kökten, “Unutmadık! Unutmayacağız!”

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından Ege Üniversitesi'nde teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına Kuran-ı Kerim okutuldu.

Şehit Çakıroğlu İçin Lokma Hayrı

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına lokma hayrı yapıldı.

Başkan Adayı Kökten, Ülkü Ocaklarında Düzünlenen Kuran-I Kerim Tilaveti'ne Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Kuran-ı Kerim tilaveti'ne katılım sağladı.

Başkan Adayı Kökten, “Var Gücümüzle Çalışacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay ile birlikte Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocaklarından, Kökten’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

Datça Ülkü Ocakları Murdala Adası'nda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde Ülkü Ocakları öncülüğünde Murdala Adası'nda yapımı tamamlan bayrak direklerine Türk bayrağı ile ülkü ocakları bayrağı göndere çekildi.

Teke, “Sizler her geçen gün bizler için daha kıymetli olacaksınız...”

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ülkü Ocaklarından 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN TEKE'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik Unvanı verildiği günün ‘Gaziler Günü' ilan edildiğini ifade ederek, gazilerin yaşayan kahramanlar olduklarını vurguladı.

Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke yazılı mesajında, "30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur" ifadelerine yer verdi.

BAYRAĞI OĞUZHAN TEKE DEVRALDI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

Başkan Yellice; ‘’Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, ormanları korumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Yellice’den Jandarma Teşkilatının 183’üncü Yılı Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice'nin Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü sebebiyle basın açıklaması yayınladı.

Ülkü Ocaklarından Ülkücü Şehide Bayram Ziyareti

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, İlçe Yönetimi ve Ortaöğretim Teşkilatı ile birlikte Ramazan Bayramı Arefesi münasebetiyle 20 Haziran 1980 günü şehit edilen Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarını ziyaret etti.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN RAMAZAN GURURU

Az çok demeden başlatmış olduğu kampanyalara imza atan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına destek olurken diğer yandan da modern ve örnek projeleriyle hayırseverlere farklı çözümler sunuyor.

YELLİCE, MAKAMINI MİNİK ERDEM'E BIRAKTI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını, sembolik olarak Erdem Işıkdemir'e bıraktı.

YELLİCE’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman YELLİCE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Yellice mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL bahçesinde iftar yemeği verildi. Birçok misafirin katıldığı programda çeşitli gösteriler de sergilendi.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

YELLİCE’DEN RAMAZAN MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Sayın Salman YELLİCE Ramazan Ayı’nın başlamasından dolayı basın açıklaması yayınladı Yellice yaptığı açılamada “Mübarek Ramazan ayını karşılamanın sevinç, heyecan ve gönül huzurunu yaşıyoruz” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN RAMAZAN KAMPANYASI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı yaklaşan ramazan ayı nedeni ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Paylaşmak Vefadır” başlığı altında Ramazan kolisi kampanyası başlattı.

YELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarı başına Türk Bayrağı dikilmişti. Kimliği belirsiz kişiler dikilen Türk Bayrağı’nı yerinden sökerek mezarın yanı başına yere atmıştı. Bunun üzerine Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice kınama mesajı yayınladı.

ÜLKÜ OCAKLARI NEVRUZ’U KUTLADI

Fethiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Katrancı Koyu’nda düzenlenen programla Nevruz Bayramı kutlandı. Program Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice’nin Nevruz Dua’sı ile başladı. Ardından nevruz ateşi yakılarak demir dövüldü. Müzik dinletisi eşliğinde devam eden etkinlik döner, pilav ve ayran ikramı ile sonlandı.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile şehitler için saygı yürüyüşü düzenlendi. Özge Can Anıtı’ndan başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

SALMAN YELLİCE’DEN KANDİL MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice tarafından Berat Kandili olması nedeni ile kutlama mesajı yayınlandı. Yellice mesajında "Kurtuluş, af ve günahlardan arınma gelen Berat Kandili, müminlere yüce Allah’ın kurtuluş beratı sunduğu müstesna bir gece olmasının yanı sıra, on bir ayın sultanı Ramazan ayını da müjdelemektedir” dedi.

Ülkü Ocakları’ndan Kadına Şiddet Semineri

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “Kadına şiddetin hukuki ve psikolojik süreci ile ilgili seminer düzenlendi.

Yellice’den 12 Mart Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Sayın Salman Yellice 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

YELLİCE’DEN KANDİL MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.