Uygulama, Haberleri

Uygulama, Haberleri

FTSO Çalışanlarına, Kvkk Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanlarına Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uygulamalarında yapılan değişiklikler hakkında eğitim verildi.

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Fethiye’de 33 Kişi Hijyen Sertifikası Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Büyükşehir evde bakım hizmeti ekipleri reçete yazmaya başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında hizmet verdiği, yatağa bağımlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara reçete yazabilecek.

Muğla'daki yurtlarda öğrenciler kaligrafi ve hat sanatı öğreniyor

 Muğla erkek yurdunda öğrenciler kaligrafi ve hat sanatı atölye çalışmaları ile hat sanatının inceliklerini öğreniyor.

Büyükşehir Zabıta sınavları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre itfaiye ve zabıta memuru alımları devam ediyor.

Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği

2023 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) 26.11.2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlandı.

Marmaris'te öğrenciler önce öğrendi, sonra uyguladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrencilerine Trafik ve Eğitim Parkı’nda Marvelos görevlileri ve trafik polisi tarafından trafik eğitimi verildi.

Marmaris'te polisler "kadına el kalkamaz" dedi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak uygulama hakkında bilgiler verildi.

Şoförler ücretsiz taşımayı değerlendirdi

Muğla Kamyoncu, Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlığında, yönetim kurulu ve ilçe taşıma kooperatifi başkanları ücretsiz taşıma yönetmeliği ile ilgili konuları düzenlenen toplantıda görüştü. Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin her ayın ilk 4 günü hariç 26 gün ücretsiz taşımayı belli gruplar için kaldırma kararı toplantıda değerlendirildi.

Akyaka Uygulama Oteli, MSKÜ yönetimini ağırladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) yönetimi Akyaka Uygulama Oteli'nde açılış öncesi bir araya geldi.

Girgin'den tapu iptali sorusu

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Menteşe, Köyceğiz, Ula ve diğer yerlerde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşın mülkiyet hakkını kısıtlayan uygulamayı dile getirdi.

En Çok Bu Uygulamaları İndirdik

Mobil üzerinden geçen yıl en çok indirdiğimiz uygulamalar belli olurken, ilk sıraya TikTok’un yerleştiği kaydedildi. İkincisi sırada ise pandemi ile birlikte kullanımı büyük oranda artan ZoomCloudMeetings yerleşti.

Okul binası işine ait Etüd proje hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2930 m2 İnşaat Alanlı 1 Parselde Uygulanacak Okul Binası İşine Ait Mimari Uygulama, Mühendislik Projeleri İle İhale Dökümanının Hazırlanması İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Orman sahalarının silvikültürel faaliyetleri için takip ve kontrol hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Orman İşletme Müdürlüğü-Tokat Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Tokat Orman İşletme Müdürlüğü 2021 Yılı Silvikültürel Faaliyetlerin Teknik Uygulama, Denetim Ve Kontrolü Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.