Voleybol Turnuvası Haberleri

Voleybol Turnuvası Haberleri

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Voleybol takımı Ege ikincisi oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvasında Voleybol Takımı Muğla il birincisi olarak Denizli’ de düzenlenen bölge şampiyonasına katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası Başlıyor

Seydikemer İlçe Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol turnuvası etkinliği

Seydikemer Kaymakamlığı ile Seydikemer Belediyesi işbirliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında kurumlar arası bay-bayan voleybol turnuvası düzenlenecek.

Plaj Voleybol Turnuvası gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Evinin Sultanları Plajda’ mottosuyla 30 Ağustos Zafer Kupası plaj voleybol turnuvası gerçekleştirilecek.

Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupası Şampiyonası Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği tarafından ve İstanbul Veteran Sporları Derneği işbirliği ile Cumhuriyet’in 100. yılı Veteranlar Voleybol Turnuvası Ünal Türer Anı Kupası Şampiyonası başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın Şampiyonu Oldu

‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ dün oynanan final maçıyla son buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Baro Temsilciliği arasında oynanan müsabakada Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Kurumlar arası voleybol turnuvası kayıtları başladı

Fethiye Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği 2023 yılı Gençlik Haftası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kayıtları başladı.

FETHİYELİ KADINLAR KUPAYI KALDIRDI

Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi. Fethiye Evinin Sultanları ise turnuvada birinci oldu.

KÖYCEĞİZ’DE ’EVİNİN SULTANLARI’ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Evinin Sultanları Plajda, Kadın Voleybol Turnuvası Delta Plajında ödül töreni ile sona erdi.

Köyceğiz Delta Plajı’nda Kadın Veteran Voleybol Turnuvası yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Evinin Sultanları Plajda, Kadın Voleybol Turnuvası Delta Plajında gerçekleşecek.

Voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre, Şehircilik Müdürlüğü

Muğla'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü oldu.

Köyceğiz’de turnuvaya katılan öğretmenlere kahvaltı düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Bahar Voleybol Turnuvasına katılan öğretmenler kahvaltıda buluştu.

Bahar Voleybol Turnuvası’nda Toparlar Ortaokulu şampiyon oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler arasında düzenlenen Bahar Voleybol Turnuvası'nda Toparlar Ortaokulu şampiyon oldu.

Gençlik Haftası’nda Mini Futbol Ve Voleybol Turnuvası

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

Köyceğiz’de +1 voleybol farkındalık turnuvası

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Köyceğiz Gençlik ve Spor Merkezinde +1 Voleybol Turnuvası etkinliği düzenlendi.

Evimin sultanları kadın voleybol turnuvasında Köyceğiz ikinci oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 'Evimin Sultanları Kadın Voleybol Turnuvası' düzenlendi.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.

Fethiyeli Amatör Voleybolcular

Fethiyeli Gönüllü Amatör voleybol takımlarının biraraya gelerek İzmirli depremzedelere sosyal sorumluluk projesi kapsamında apsaminda destek amaçlı voleybol turnuvası organize ettiler.

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlen Voleybol Turnuvası' sona erdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası bu yıl geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlendi.