Yalnız Bırakmadı Haberleri

Yalnız Bırakmadı Haberleri

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Başkan Akdenizli: “Antalya’yı Zor Günlerinde Yalnız Bırakmadık”

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

Çatal Ve Gündoğdu’dan Fethiyespor’a Tam Destek

İş insanları Nacit Çatal ve Nurkaya Gündoğdu, Fethiyespor’u ikinci yarının ilk maçınca yalnız bırakmadı. Çatal ve Gündoğdu karşılaşmayı yakından takip ediyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Marmaris Belediyesi 5 yılda birçok önemli çalışmaya imza attı. Pandemi, yangın, deprem, sel gibi felaketler başta olmak üzere tüm zor zamanlarda vatandaşın yanında olan Marmaris Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerini yalnız bırakmadı.

Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Muğlaspor Nerede Taraftarı Orada

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

Fethiye’de İlk Sergisini Kızıyla Açtı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

DATÇA’DA ŞEHİT ANNESİ KADINLAR GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKILMADI

Muğla’nın Datça ilçesinde polis ekipleri ve kaymakamlık görevlileri Şehit Ersoy Yorulmaz’ın annesini kadınlar gününde yalnız bırakmadı.

KÖYCEĞİZ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı'nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek, Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganı ile organize edilen etkinlikte Köyceğizli ve depremzede çocuklar birlikte eğlendi.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

75 yaşındaki Aslan Sadecolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı nişanlandı. Bu özel günde dostları ise çifti yalnız bırakmadı.

BASIN ÇALIŞANLARI MUTLU GÜNÜNDE ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Ali Rıza Akkır ve Zeynep Başpınar çiftinin en mutlu gününde, Muğla bölgesi basın çalışanları çifti yalnız bırakmadı.

TARAFTARDAN HOCAYA TAM DESTEK

İkinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası “Mağlubiyetin sorumlusu benim” diye açıklamalar yapan Teknik Direktör Erhan Altın’ı Fethiyespor taraftarı yalnız bırakmadı.

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

Başkan Oktay, Ramazan Bayramı'nda vatandaşları yalnız bırakmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ramazan Bayramı boyunca 500’den fazla esnaf, 25 dernek ve kahvehaneyi gezdi.

Marmaris Belediyesi sokaktaki canları yalnız bırakmadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kar ve soğuk havanın etkisi ile sokakta kalan sokak hayvanları Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından beslendi.

Fethiyespor deplasmanda da yalnız değil

Fethiyespor 13.hafta karşılaşmasında İstanbul Takımı Modafen’e konuk oldu.fethiyespor’lu taraftarlar lider Fethiyespor’u İstanbul’da da yalnız bırakmadı.İstanbul’da yaşayan Fethiyesporlu taraftarlar 3-0 kazanılan maç sonrası stattan mutlu ayrıldı.

Sinan Akçıl: 'Burcu Kıratlı'dan çocuk istiyorum'

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde eşi Burcu Kıratlı'dan çocuk istediğini ifade etti. Ünlü oyuncu Kıratlı ise sağanak yağmura aldırmadan konser sonuna kadar eşini yalnız bırakmadı.

Rektör Çiçek Diş Hekimliği Fakültesi’nde ilk derse katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini ilk derslerinde yalnız bırakmadı.

Vali Orhan Tavlı, okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin ilk gününde Menteşe İlçesinde bulunan Emirbeyazıt İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

İftara yetişemeyenlere kumanya dağıtıldı

Bodrum Belediyesi Ramazan ayı dolayısı ile pandemi kısıtlamalarında trafikte iftara yetişemeyen, iftar saatine yolda yakalanan vatandaşları yalnız bırakmadı.  Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde iftarlık kumanyaları dağıttı.

Öztürk, Üreticimiz baş tacımız

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, havaların soğuk gitmesiyle don nöbetine başlayan üreticileri yalnız bırakmadı. Bölgede üretim yapılan tam 6 serayı gezip üreticilerle birlikte don nöbeti tutan başkan Öztürk, hem sorunları dinledi hem de çiftçilere müjde verdi. Gittiği her serada üreticiler tarafından ikramlarla karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk," çiftçilerimizin zor zamanlarında onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sıkıntıların farkındayız. Rusya ile 50 bin tonluk yeni kota konusunda anlaşmaya varılmak üzere. Üreticimiz bizim baş tacımız" dedi. 

SED MEDYA TANITIM KOKTEYLİNE YOĞUN İLGİ OLDU

FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, FRT FM, Fethiye Aktüel Dergisi gibi saygın yayın ağını bünyesinde bulunduran SED Medya, tanıtım kokteylini Şat Restoran’da gerçekleştirdi. 100’den fazla davetlinin yer aldığı organizasyonda SED Medya bünyesindeki yayın organları ve personeller de tanıtıldı. SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Bu kokteylin birbirinden değerli arkadaşlarımızın gecesi olmasını istedik. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Son takım arkadaşları yalnız bırakmadı

Uzun yıllar Fethiye’de yaşayan ve yerel televizyonlarda futbol yorumculuğu yapan Eski Milli Futbolcu Abdullah Çevrim hayatını kaybetti. Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen spor yorumcusu, eski milli futbolcu Abdullah Çevrim, son yolculuğuna uğurlandı. Fethiye Merkez Yeni Camide düzenlenen cenaze namazına; Fenerbahçe spor kulübünde birlikte top oynadığı takım arkadaşlarından Eski Milli futbolculardan Fenerbahçeli Ogün Altıparmak ile Aydın Yelken katıldı.

SEYDİKEMER'DE ZEYTİNDALI SOKAĞI ÇOCUKLARIN

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, çocukların boyama yaptığı İlçe merkezinde bulunan Belen Mahallesi 2036 Zeytindalı Sanat Sokağı'nda onları yalnız bırakmadı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE YALNIZ BIRAKMADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kutlama kurulu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE YALNIZ BIRAKMADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kutlama kurulu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.