Yardımcı Haberleri

Yardımcı Haberleri

Başhekim Yardımcısı Barış Gürcü, Esnaf Hastanesi’ndeki Sağlık Gelişmelerini Anlattı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü, Fethiye S.A.F Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, basın mensuplarına en doğru bilginin aktarılması adına çalışmalar yapacağını vurguladı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Dündar’dan 23. Kuruluş Yıldönümü Mesajı 

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Salih Dündar, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23. kuruluş yıl dönümünde yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi ileriye taşıdık” ifadeleriyle partisinin başarısını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca'dan Fethiye Belediye Başkanı Karaca'ya ziyaret

TBMM 27. Dönem Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Fethiye'ye gelerek Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı istişarede bulunuldu.

Muğla’nın Topuklu Efe’si dert dinledi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarının ikincisini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Başkan Köksal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılım sağladı.

Kumruların yuvasını yapmasına yardımcı oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir banka şubesinin ATM'si üzerine yuva yapmaya çalışan kumruların çöpleri düşürdüğünü fark eden Soner Durmaz isimli vatandaş düşen çöpleri bir karton üzerine koyup kumrunun istediği yuvayı yapmasını sağladı.

Muğla Valisi Akbıyık Göktepelileri ağırladı

Göktepe Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Başkan Yardımcısı İsmail Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arif İlman, Ali Şimşek ve Muhammer Cihan, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

Muğla'da tarım daha verimli hale getirilecek

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir takım temaslarda bulunmak için geldiği Muğla'da katıldığı toplantıda tarımsal potansiyelini vurgulayarak, bölgedeki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Mandalinci, saha çalışmalarını sürdürüyor

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Gümbet ve Bitez mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Bodrum’un farklı mahallelerine incelemeler yapmak ve vatandaşlarla temasta bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, geçtiğimiz gün Gümbet ve Bitez mahallelerinde saha çalışması yaptı. Başkan Mandalinci’ye ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan, Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mahsur, Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, bölge meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Marmaris Orman İşletme Müdür Yardımcısı Gül göreve başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Marmaris Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevine Tümerkan Gül atandı.

Köyceğiz Orman İşletme Müdürü Aydın görevine başladı

 Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Volkan Aydın, yeni görevine başladı. Daha önce Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde Marmaris Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aydın, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanarak görevine resmen başladı.

511 hektar alanı doğaya geri kazandıracaklar

Zonguldak'ta düzenlenen, 'Uluslararası Madencilik Sonrası Faaliyetler Sempozyumu'nda konuşan Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdür Yardımcısı Burak Işık, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği tarafından izlenen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük doğaya geri kazandırma projelerinden biri olan Hüsamlar Maden Ocağı Rehabilitasyon Çalışmaları kapsamında 2023 yılında 150 bin fidan ve bitki dikimi gerçekleştirdiklerini, hedeflerinin 2024'te 511 hektar devam eden yıllarda da toplamda bin 363 hektar alanın rehabilite edilmesi olduğunu söyledi.

Orman Bölge Müdürü değişti

Orman Genel Müdürlüğü'nün bölge müdürlüğü değişiklikleri ile Muğla Orman Bölge Müdürü olarak göreve getirilen Mustafa Ülküdür, bugün itibariyle yeni görevine başladı.

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Oxford'a

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi ve Metinbilim Enstitüsü Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gülden Yüksel, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu kapsamında İngiltere'nin Oxford Üniversitesine gitmeye hak kazandı.

Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı

 Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Erel’in heyecanı salona sığmadı, hareketleriyle Vural’a benzetildi

Bodrum Basketbol ile Bursa Ant Spor arasında oynanan play-off finalinde Bursa’nın yardımcı antrenörü, heyecanıyla ilgi odağı oldu. Maç boyunca yerinde duramayan Erel’in heyecanı salona sığmadı.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

Kökten, “Taleplerinizi Gündeme Aldık”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Bot Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Aday Kökten, “Önceliğimiz Karaçulha Oldu”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Kökten,”Zafere Hep Birlikte Ulaşacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Akdenizli: “Girmeler Kaplıcasını İşletmek İçin Üzerime Düşen Ne Varsa Yapacağım”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Kıncılar, Girmeler, Güneşli ve Yaka Mahallelerini ziyaret etti. Akdenizli’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Akdenizli, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada kaplıcanın içler acısı durumuna dikkat çekerek; “31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek Girmeler  kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.

"Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Fatma Betül Sayan Kaya’dan Akdenizli’ye Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin seçim çalışmalarına katıldı.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.