Yemekhane Haberleri

Yemekhane Haberleri

Seydikemer’de kantin ve yemekhaneler denetlendi

Seydikemer İlçe Denetim Komisyonu tarafından Seydikemer’de ki okullarda bulunan yemekhane ve kantinler hijyen, kalite ve sağlık standartlarına uygun olup olmadığı konusunda denetlendi.

Okul kantin ve yemekhaneleri denetlendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okul kantin ve yemekhane denetimleri ara vermeden devam ediyor.

Okul Kantinleri Denetimine Hız Verildi

Tüm yurtta olduğu gibi Muğla'da da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini ve yemekhaneleri denetledi.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

KÖYCEĞİZ’DE OKULLAR AÇILMADAN KANTİNLER DENETLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okulların açılmasına az bir zaman kala çocukların sağlığı için gıda denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Köyceğiz ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda birimi tarafından okul kantini, yemekhaneleri ile okul çevrelerinde faaliyet gösteren işletmeler denetlendi. Ayrıca Köyceğiz Devlet Hastanesi yemekhanesi gıda denetimi 5996 sayılı kanun çerçevesinde gerçekleştirildi. İşletmelerde hijyen, ürünlerin tazeliği, fiyat etiketi ve gramaj konularına bakıldı. Yetkililer, satış yerlerini hijyen koşulları, çalışanların kılık kıyafetlerinin temizliği ile iş yerlerinin mevzuata uygunluğu konusunda kontrol ettiler. Denetimlerde kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.

Bodrum Belediyesi Zabıta Ekipleri, Okul Kantinlerinde Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bodrum Yarımadası genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi yaptı.

İlçe Tarımdan Kantincilere Eğitim

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, eğitim öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren okul, kantin ve yemekhanelerinde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

Gıda ürünleri alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Yatağan Devlet Hastanesi tarafından, 2022 Yılı 12 Aylık Yemekhane Gıda Ve Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Er yemekhane binası engelli wc yapımı ıslak zemin ve depo genel onarım işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Dalaman Hava Meydan Komutanlığı tarafından, 041 Gm Nolu Er Yemekhanesi Binası Engelli Wc Yapımı, Islak Zemin, Depo Ve Genel Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Çevre ve peyzaj düzenleme yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Sakarya Üniversitesi tarafından, Sakarya Üniversitesi Yemekhane Önü Çevre Ve Peyzaj Düzenleme İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Yangın hidrant hattı devrelerinin uzatılması ve onarılması işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Aksaz Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı tarafından, Aksaz Dz Üs Klığı Onr Des Klığı İşçi Yemekhanesi, Sosyal Hiz Klığı Misafirhane, Sinema, Mehmetçik Yatakhanesi, Aksaz Deniz Üs Klığı Ana Yangın Hidrant Hattı, Dalaman Dz Hava Üs Klığı Yangın Devrelerinin Uzatılması Ve Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Taşınmaya Onay Çıkmadı

Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nin bazı bölümlerinin Değirmenbaşı okullar bölgesinde yeni yerine taşınacağını müjdelemişti. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Valiliği’ne gönderilen yazıda fiziki şartların yetersizliği ve yemekhanenin bulunmamasından dolayı taşınmaya onay verilmediği ifade edildi. Böylece tam 23 milyon TL’ye Değirmenbaşı okullar bölgesinde yaptırılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aylar öncesinden bitirilmesine rağmen adeta çürümeye terk edildi. Gelen yazıda bir başka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu okula taşınması yönünde işarette bulunuldu.