Yenilendi Haberleri

Yenilendi Haberleri

Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Yenilendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Naip Hüseyin Anadolu Lisesi binası güçlendirme çalışmalarından sonra eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Marmaris’te dört mahallede 17 bin 584 metre yol yenilendi

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir buçuk ayda 17.584 metre sathi kaplama asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Bodrum’da parklar yenileniyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçedeki parklar teker teker yenileniyor. En son Bitez Mahallesi'ndeki park yenilendi.

Fethiye’de Öğrenci Atatürk Büstünü Yeniledi

Fethiye’de Esenköy Düğün Salonu önünde bulunan Atatürk büstünün önündeki Atatürk’e ait yazıların silindiğini gören Fethiye Şehit Cengiz Topçu Ortaokulu öğrencisi Fatih Pehlivan, kendi imkanlarıyla boya alarak yazıları yeniledi.

Milas Şehir Mezarlığı’ndaki özel harekat polisinin şehitliği yenilendi

Milas Şehir Mezarlığı’ndaki şehit özel harekat polisi Yılmaz Mayuk’un mezarı, yapılan çalışmaların ardından yenilendi.

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

Turgutreis Anadolu Lisesi yeni görünümüne kavuştu

Muğla’nın en köklü okullarından olan Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi yürütülen güçlendirme ve bakım onarım çalışmaları ile baştan sona yenilendi.

Köyceğiz Büyükkaraağaç Camisi onarıldı

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'ne bağlı Sultaniye Mahallesi Büyükkaraağaç Camii, Köyceğiz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Müftülüğü, Mahalle Muhtarlığı ve mahalle halkının katkılarıyla onarılarak yenilendi.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

DÖNÜŞÜYOR, DÖNÜŞTÜKCE GÜZELLEŞİYOR ORTACA...

Karaburun Mahallesi 509. Sokakta bulunan park yenilendi ve Ortaca'mıza büyük katkıları olan rahmetli Şükrü Yılmaz'ın adı verildi.

Köyceğiz Zeytinalanı Çıyan Camii yenilendi

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü'ne bağlı Zeytinalanı Mahallesi Çıyan Camii için din görevlisi Mehmet Kırmızı ile emekli İmam-Hatip Nadi Ak'ın öncülük ettiği, hayırsever Ramazan Balcı, Mehmet Kesgin, Mustafa Öztürk, Nevzat Deniz, Feridun Kesgin, Nesibe Kocabıyık ve tüm mahalle halkının yardım ve katkılarıyla camii baştan aşağı elden geçirildi.

Cumhuriyet Mahallesi Terfi Merkezi Yenilendi

Fethiye Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fethiye Atıksu Arıtma Tesisi 1 Nolu Terfi Merkezi’nde MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağışlar ve yoğunlukla oluşabilecek taşkınları önlemek için yenileme çalışması yapıldı.

FTSO İle KTO Karatay Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) iştiraki olan KTO Karatay Üniversitesi arasındaki eğitimde iş birliği protokolü yenilendi. İki kurum arasında imza altına alınan protokol kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, birinci derece yakınlarına destek bursu sağlandığını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına KTO Karatay Üniversitesi’nde ‘Ahilik Bursu’ ile eğitim ayrıcalığı sağlayan protokol hayırlı olsun.” dedi.

Ölüdeniz Kumburnu Plajı baştan aşağıya yenilendi

Türkiye'nin tanıtımında kapak fotoğrafı olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı, 5 yıldızlı plajlar gibi  hizmet veriyor. Ülkemizin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Plajı bu yıl çehresini tamamen değiştirerek, dünyanın en gözde plajları ile yarışır hale geldi. Bu sezon görünümünü baştan aşağıya yenileyen Kumburnu Tabiat Parkı Plajında şezlong ve şemsiye kullanmak istemeyenler için özel bir bölümde ayrıldı. Kumburnu tabiat parkı plajında güvenliğe büyük önem verilirken, cankurtaranlarda nöbete başladı. Kano ve Deniz Bisikletinin yanı sıra su sporlarının da rağbet gördüğü plajdan tatilciler çok mutlu. 

Marmaris Zübeyde Hanım Parkı yenilendi

Muğla'nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi'nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı baştan aşağı yenilendi. Bölge yaşayanlarının ihtiyaçlarına göre yeniden projelendirilen park yaklaşık 3 aylık çalışmanın ardından hizmete açıldı.

Pazaryeri uzay çatı direkleri yenilendi 

Menteşe Belediyesi, halk arasında uzay çatı olarak bilinen pazaryeri çatısı iyileştirme projesi kapsamında 92 taşıyıcı kolonun tamamı yenilendi.  Çalışmalar kapsamında uzay çatının kaplaması, zemin yenileme ve yol çalışmasına başlandı. 

İçme Suyu Hattı Yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan İlçesi Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.