Yılbaşı Gecesi Haberleri

Yılbaşı Gecesi Haberleri

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Milas Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Kuş Uçurtmadı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Muğla’da yılbaşı denetimi gerçekleştirilecek

Muğla’da trafik ekipleri yılbaşı gecesi 236 personel ile denetim gerçekleştirilecek.

YILBAŞI GECESİNDE KAYMAKAM KARAMANIN AYAK BASMADIĞI YER KALMADI

2023 yılına saatler kala Fethiye’de de önlemler hat safhadaydı. Alınan tedbir ve önlemleri yerinde inceleme yapan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman vatandaşlarla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. 

Karaca’dan yılbaşında anlamlı ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yılbaşı gecesi Günlükbaşı Karakolu, Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliği, Jandarma, Zabıta ve 112 acil servis gibi nöbet noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

“Menteşe Belediye Ekipleri Yılbaşı Gecesine Hazır”

Menteşe Belediyesi ekipleri vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir yılbaşı gecesi geçirmesi için 31 Aralık gecesi de görevleri başında olacaklar. Menteşe Belediyesi ekipleri vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları ve halktan gelecek çeşitli taleplere cevap verebilmek adına yılbaşı gecesinde de çalışmaya devam edecek.

Fethiye Emniyet Müdürü denetlemelere katıldı

Fethiye'de yeni yıl, havai fişek ve maytaplar atılarak karşılandı. Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması nedeniyle cadde ve sokaklarda yeni yıl kutlamalarına katılamayan vatandaşlar, yeni yılı değişik noktalardan havaya fırlatılan havai fişeklerle, ıslık ve düdüklerle karşıladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, yılbaşı gecesinde sabaha kadar denetlemelerde bulundu.

Muğla İli Hıfzıssıhha Meclisi’nin yılbaşı kararları

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında toplanan, Muğla Hıfzıssıhha Meclisi yaklaşan yılbaşı gecesi ve kısıtlamalar ile ilgili, “Otel/Konaklama Tesislerinde Yılbaşı Programları” konulu Genelgeyi görüştü. Muğla ve ilçelerinde alınması gereken önlemler genelge çerçevesinde değerlendirilip, karara bağlandı.

Yılbaşındaki kısıtlı tatilden Fethiye de yararlanacak

Koronavirüsle mücadele tüm hızıyla sürerken, Fethiye merkezde bulunan oteller ile villalara yılbaşı hareketliliği yaşanıyor. Fethiye’deki turizm ve otelcilik sektörü, yılbaşındaki 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını en iyi şekilde değerlendirmek için özel programlar hazırlıyor. Salgına karşı tüm tedbirlerin uygulandığı otellerde 80 saatlik tatil keyfi yapmak isteyenler, rezervasyonlarını yaptırmaya devam ediyor. Fethiye Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Argın, “Fethiye’deki otellerde yüzde 60’ın üzerinde bir doluluk bekleniyor. Bize ait yacht otellerde yılbaşı gecesinde doluluk yüzde 90’a yükselir” ifadelerini kullandı. Argın, 2021 yılı turizm sezonunun, 2020’den daha iyi geçeceğini de vurguladı.