Yıldırım, Haberleri

Yıldırım, Haberleri

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

yıldırım kaynaklı yangın

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yıldırım kaynaklı orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yağış anında Gölköy ve Gündoğan bölgelerinde 10 farklı yangının çıktığı öğrenildi.

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Aday adayı Yıldırım’dan esnaf ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Yıldırım, Türkeş ve Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, Ankara’da gerçekleşen mülakat süreci esnasında Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri Alparslan Türkeş ile Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti. 

Aday Adayı Yıldırım’dan Bir Dizi Ziyaret 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, Muğla il ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.  

YILDIRIM, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı.Muğla’da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım’da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

YILDIRIM ORMAN YANGINI YARATTI

Ortaca Gökbel bölgesinde yıldırım sonrası yangın meydana geldi.

YILDIRIM DÜŞTÜ ORMAN YANDI!

Muğla da yıldırım kaynaklı orman yangını meydana geldi.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

Yılmaz yıldırım, ‘Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete!’

‘Bir tarafta yoksulluk diğer tarafta israf, bir tarafta açlık diğer tarafta şatafatın yaşandığı ülkemizde bir kesim lale devri yaşarken, her yerden emekçiler ve yoksul halkımızın geçinemiyoruz çığlıkları yükselmeye devam ediyor. Gelen günün gideni arattığı bir dönemi hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Geleceğe dair kaygılarımız her geçen artıyor’ dedi.

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.

Çocuklarda ’Nasıl olsa geçer’ demek konuşma bozukluğunu artırıyor

Acıbadem Bodrum Hastanesi Dil ve Konuşma Terapisti Meryem Pelin Yıldırım, çocukların eksik ya da yanlış harfler kullanarak konuşmasının sevimli bulunmaması gerektiğini belirterek, 'Konuşması akranlarına göre geride olan çocukların dikkatle izlenmesi gerekiyor. Çocukların konuşmalarının sevimli bulunması konuşma bozukluğu sorunun derinleşmesine yol açabiliyor' dedi.

Yazar Yıldırım, Karaca’yı Ziyaret Etti

Yazar Makmara Kemal Yıldırım, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Yıldırım, kitabını imzalayarak Karaca’ya takdim etti.

Meltem Avcılık İle Hakan Yıldırım Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Hamza Yıldırım’ın oğlu Madenci Hakan Yıldırım ile Hasan Avcılık’ın kızı Paspatur esnaflarından Meltem Avcılık Meğri Restoran’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Başkan Otgöz, Süleyman Yıldırım’a Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Arifler Mahallesi’nde başlayan ve Kabaağaç Mahallesine sıçrayan orman yangınını söndürmeye giderken traktörüyle kaza yapıp yaralanan Süleyman Yıldırım'a ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

Bakan Kurum’un Söz Verdiği Traktör Teslim Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaraları hızla saracağız talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydikemer’in Arifler Mahallesinde çıkan ve birçok mahalleye yayılan orman yangınına müdahale ederken traktörü devrilerek yaralanan çiftçi Süleyman Yıldırım’a verdiği sözü tuttu. Yıldırım’a traktörü Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz teslim etti.

Yıldırım, Muğla’ya ‘can’ oldu

Türkiye, Ege ve Akdeniz'de çıkan orman yangınlarıyla mücadele ederken, söndürme ve tahliye işlemlerine katılmak için Muğla'nın Milas ilçesine giden Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi çalışmalarına devam ediyor. 15 personel, 5 su tankeri ve 2 kurtarma aracı ile yaklaşık 1 haftadır Milas'ta bulunan Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, afetin en yoğun şekilde yaşandığı Hayıtlı ve Fesleğen köyleri ile Yeniköy Termik Santrali bölgesinde yangınla etkin bir biçimde mücadelesini sürdürüyor.

Seydikemer Yangınının Kahramanının İlk Sözleri Duygulandırdı

Seydikemer'in Arifler Mahallesinde başlayıp birçok mahallenin etkilendiği yangın yerinde Traktörü ve ilaç pompası ile müdahale ederken Kabaağaç bölgesinde kontrolden çıkarak devrilen taraktörün altında kalan Süleyman Yıldırım ameliyattan çıktı.

Binali Yıldırım, Marmaris ilçesine geldi

Binali Yıldırım, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın yönetim merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Ergun’dan, Binali Yıldırım’ın oğlu hakkında soru önergesi 

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun eski başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili soru önergesi verdi.

DP Seydikemer’de Başkan Rasih Yılmaz

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye ilgi yoğun olurken, tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Rasih Yılmaz seçildi. Kongreye DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta katılırken, Enginyurt’un konuşması sık sık alkışlandı.  Seydikemer DP İlçe Başkanı Rasih Yılmaz, “kıratı Seydikemer’de yine şahlandıracağız. Seydikemer ve Beşkaza kıratın kalesidir” ifadelerini kullandı. 

Güven, birlik beraberlik bozulmasın  

Seydikemer Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Güven, 3. Kez güven tazeledi. Seydikemer Muhtarlar Derneği yönetim kuruluda yeni isimlerden oluştu. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, “Muhtarlar derneği seçimini Mehmet Güven kazanmamıştır, Seydikemer muhtarları kazanmıştır” ifadelerini kullandı. 

AK Parti’de il yönetiminde Fethiye’den 7, Seydikemer’den 2 isim yer aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresinde tekrar başkanlığa seçilen Kadem Mete’nin yeni yönetim kurulu listesinde Fethiye’den 7, Seydikemer’den ise 2 isim yer aldı. AK Parti Muğla İl Disiplin Kurulu Başkanlığına 2009-2012 yılları arasında Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Fethiye’den Avukat Ramazan Yıldırım’ın getirilmesi bekleniyor.