Yunus Emre Haberleri

Yunus Emre Haberleri

Öğrencilerden Askerlere Ve Şehit Ailelerine Mektup

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler anlamlı bir etkinlik düzenleyerek, asker ve şehit ailelerine mektup yazdı.

Karasaçlı, büyük bir başarıya imza attı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan sporcu Yunus Emre Karasaçlı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 75 kilogram Low Kick branşında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Köyceğizli Mamadova, Liselerde Safahat Okumaları Yarışmasında Birinci Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi çerçevesinde il genelinde yapılan liselerde safahat sözlüğü içinden en iyi cümle oluşturma yarışmasında Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi öğrencisi Aygün Mamadova birinci oldu.

Yunus Emre Camii’nde Sabah Namazı İçin Buluştular

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'nün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

Köyceğiz'deki okul hentbolda bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler grup müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Atatürk koşusuna Yunus Emre Ortaokulu damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, Cumhuriyetin 100. Yılında 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Köyceğiz’de Futsal İlçe Şampiyonu Yunus Emre Ortaokulu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Okul Sporları Futsal İlçe Şampiyonası sona ererken, ilk sıraya yerleşen okul Yunus Emre Ortaokulu oldu.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri’ tanıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ etkinlikleri düzenlendi.

Köyceğiz’de yangın anı ve söndürme tatbikatı yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu’nda yangın anı ve söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Yunus Emre’nin “sevgi dili” konuşuldu

Muğla'nın Marmaris ilçesi Atatürk Meydanı'nda Yunus Emre konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Muğlaspor’a 3 yeni transfer

Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon çalışmalarını sürdüren Muğlaspor dış transfer çalışmaları çerçevesinde son olarak Yunus Emre Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Onurcan Küçük ve 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Şerif Ali Eğilmez'i kadrosuna dahil etti. Yeşil beyazlılar iç transferde ise 27 yaşındaki sol bek Adnan Erdem ile yeniden anlaşmaya vardı.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Kano yarışlarında altın madalya kazandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Mete Alp İleri, Sakarya’da düzenlenen kano yarışlarında küçükler kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Köyceğizli öğrenciler Masal Şatosu'na hayran kaldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenciler Eskişehir’e yapılan gezide Masal Şatosu’na hayran kaldı.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinden Ankara gezisi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Ankara'ya gezi düzenledi.

Köyceğiz’de kariyer günleri etkinliği

Muğla'nın Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu'nun düzenlediği 'Kariyer Günleri' etkinliğine CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay katıldı.

Sakin Şehir Köyceğiz’de Limon isimli kedi müzik derslerinin vazgeçilmezi oldu

Muğla'nın Sakin Şehir ünvanlı Köyceğiz ilçesindeki Yunus Emre Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerin beslediği Limon isimli kedi müzik dersini hiç kaçırmazken, öğrencilerle birlikte derse giriyor.

Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre ve Ahi Evran Bodrum’da anıldı

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Cem Evi tarafından, Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre ve Ahi Evran’ı anma konseri gerçekleştirdi.

Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Yapıldı

Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’yi anma etkinliği düzenlendi.

Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Toplantısı

01 Kasım 2021 Pazartesi Günü Saat 14.00 da Üniversite VİP Salonunda Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Tur teknesinin batmasıyla yaşamını yitiren çocuk Yozgat’ta toprağa verildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tur teknesinin batması sonucu yaralanan 2 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Minik Yunus memleketi Yozgat'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ölüdeniz'de batan tekneden acı haber geldi

Fethiye Ölüdeniz Belcekız plajında tur teknesinin batması sonrası yaralanan 2 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

MİSAFİRİMİZ OLDULAR

Yunus Emre Enstitüsü’nün Türkiye’yi Çin’de tanıtmak ve Çin-Türkiye turizm ilişkilerini geliştirmek amacıyla başlattığı “Misafirimiz Olun” projesi kapsamında Türkiye’ye gelen, Çinli iş adamı, medya mensubu ve sosyal medya fenomenlerinden oluşan heyet 30 Haziran-3 Temmuz tarihlerinde Fethiye’deydi. Fethiye’nin turistik yerlerini gezen ve yamaç paraşütü yapan Çinli konuklar Fethiye’de kaldıkları son gün Fethiye Belediyesi tarafından verilen yemekte Fethiye’nin idari ve mülki amirleri, meslek kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldiler. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Çin devlet televizyonu CCTV’ye verdikleri röportajda Fethiye’nin turistik değerlerini anlattı.