Yüzde 70 Haberleri

Yüzde 70 Haberleri

Başkan Akdenizli’den Belediye Çalışanlarına Yüzde 70 Zam

Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı.

Büyükşehir Marangoz Atölyesi Yüzde 70 Tasarruf Sağladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılında kendi marangozhanesinde 3 Milyon 260 Bin 592 TL’lik üretimi 954 bin 414 TL’ye mal ederek yüzde 70 tasarruf sağladı.

Yatağan Alt ve Üst Yapı Çalışmalarının Yüzde 70’i Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 70’lik bölümü tamamlandı.

Her yüz kişiden 80’inde burun eğriliği oluşuyor

Burun eğriliğinin toplumun yüzde 70-80'inde görülen bir sorun olduğunu belirten Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Uluat, tedavi edilmezse bu sorunun burundan nefes alma problemleri, horlama ve apne gibi uyku problemleri, sık sinüzit atakları, kronik baş ağrıları, kronik farenjit ve sık burun kanamaları gibi şikyetlere yol açtığını söyledi.

“Madem yüzde 70 daha fazla bulaşıyorsa bizim iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerekecek”

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Türkiye’de de görülen mutasyona uğramış Covid-19 virüsü hakkında, “Sayı tabii ki 15’in üzerine çıkabilir. Ama alınan önlemlerin burada ne denli etkili olup olmadığı esas konuşulması gereken konu” dedi.

Koca Çalış ve Ölüdeniz tsunamiye açık

İzmir’de 115 can kaybının yaşandığı, çok sayıda vatandaşın yaralandığı depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, 1957 yılında meydana gelen ve Fethiye’yi yerle bir eden depremin her an yeniden yaşanacak beklentisi ile hemen tüm kurumlar ile halkın tedbirleri bugünden almaları istendi. Fethiye’de Erdem Yer Bilimleri Limitet Şirketi sahibi Jeoloji Mühendisi Mehmet Ali Yavuz başlıktaki acı açıklamayı yaparak, “2000 yılından önce yapılmış binalarda, nervürdü demir ve hazır beton kullanılmıyordu. Bunların kullanılmaması, binaların çürük olduğu anlamına gelir. Fethiye’de bu oran yüzde 70’lerde…Fethiye’de acil bir şekilde afet seferberliği yapılması gerekiliyor” dedi.

BAŞVURULAR 25 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 17-21 Mayıs tarihleri arasında meydana gelen aşırı sıcaklar neticesinde bölgemizdeki narenciye ve zeytin ağaçlarının meyve tutumunda yüzde 70 ve üzerinde hasar meydana geldiğini bildirdi.

YÜZDE 70 ARTIŞ BEKLENİYOR

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.