Yüzme Haberleri

Yüzme Haberleri

Bodrumlu yüzücü Türkoğlu, karanlık sularda kulaç atıyor

Bodrumlu yüzücü Aysu Türkoğlu, Cook Strait geçişi için suya girerken, gece karanlığında yüzüşünü sürdürüyor.

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Köyceğiz Kaymakamı Maslak, Özel Sporcu Oral’a Başarılar Diledi

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Antalya'daki yüzme şampiyonasında birinci olan özel sporcu Elif Oral'a başarı dileğinde bulundu.

Marmaris Belediyesi’nden Spora Yatırım, Sporcuya Destek

Marmaris Belediyesi’ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca binlerce sporcuyu ağırladı. Pandemi döneminde kapalı olan tesislerden 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaş yararlandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris’in sporda da öncü bir kent olması için spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz” dedi.

Denizden çıktı, evlilik teklifi yaptı

Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Datça Açık Deniz Yüzme Maratonu’na katılan yüzücülerden Kan Peyami Orhan, kız arkadaşına Ebru Yıldız’a evlenme teklifi yaptı.

Datça’da yüzücüler ‘Her kulaç bir fidan’ sloganı ile kulaç attı

Muğla’nın Datça ilçesinde geleneksel hale getirilen ‘Datça Açık Kış Yüzme Maratonu’nun bu yıl 18.'si düzenlendi. Yunanistan’dan da yüzücülerin de yer aldığı maratona toplam 333 yüzücü katıldı. Yarışlar 3 bin metre ve bin 500 metre olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Ölüdeniz’de yaz bitmedi

Türkiye'nin büyük bir bölümünde serin ve yağışlı hava etkili olurken, Fethiye’de yaz bitmedi. Ünlü turizm merkezi Ölüdeniz'de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, aralık ayında sahilde güneşlenerek, denizde yüzmenin keyfini yaşadı.

Yüzme Şampiyonu Elif’e Vali Akbıyık’tan Hediye

Muğla Valisi İdris Akbıyık özel sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Elif Oral’ı altın ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Köyceğizli Elif Türkiye Özel Sporcular yüzme şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden özel sporcu Elif Oral Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda başarı göstererek şampiyon oldu.

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum 4-5 Kasım tarihlerinde Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışmalarından olan 20’nci Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi

Fethiye'de düzenlenen 4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali çerçevesinde Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi. Yarışmacılar 6 kilometre boyunca yüzdü.

Kaymakam Ertaş, Ölüdeniz Open Water Ödül Törenine Katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ölüdeniz Open Water" yüzme yarışmasının başlangıcına ve ödül törenine katıldı.

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı Ölüdeniz’de başladı 

Fethiye’de "4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" ikinci haftasında, açık su yüzme yarışı müsabakaları ile devam etti.

9 spor branşında 706 çocuk ve genç yetiştiriliyor

Bodrumspor voleybol, yelken, yüzme ve judo olmak üzere 9 farklı branşta 706 çocuk ve genç sporcuyu, profesyonel spor yaşamı için yetiştiriyor.

1455 Genç Fidan Okula Hazır

Marmaris’te 1455 genç fidan, okul önce yaz kurslarında “halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı” kurslarıyla önümüzdeki hafta açılacak okullar öncesi moral depoladı.

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

Görme Engelli Yüzücü Yusuf Eşin İki Madalya Kazandı

Engelleri aşarak zaferin doruklarına ulaşan bir isim, Muğla'nın gururu Yusuf Eşin, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda adından söz ettiriyor. Turkuaz Paralimpik Spor Kulübü'nün yetiştirdiği bu görme engelli sporcumuz, başarısıyla sadece kendi adını değil, Muğla'nın adını da altın harflerle yazdırıyor.

Adını Tarihe Yazdıran Aysu, Coşkuyla Karşılandı

Kuzey Kanalı'nı yüzerek 11 saat 48 dakikada geçerek adını tarihe yazdıran 22 yaşındaki Aysu Türkoğlu, Milas-Bodrum Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Eşi tarafından havuzda baygın bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yaptığı villanın yüzme havuzunda eşi tarafından baygın halde bulunan ve yoğun bakım ünitesine alınan Hasan Bayhan(63), yaşam savaşını kaybetti.

Yaz Okulunda Yüzme Öğreniyorlar

Bodrum Belediyesi Özel Bodrum Konacık Anaokulu öğrencileri, yaz okulu programı dahilinde haftanın iki günü yüzme eğitimi alıyor.  

'Spor Aşkı Engel Tanımaz' Kursları Devam Ediyor

Özel çocukların sanatla, kültürle, sporla ilişkilerini artırmak için Bakanlığın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında özel çocuklar ile antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri devam ediyor.

Şampiyon özel sporculara başarı belgesi

Ortaca Belediyesinin girişimleri ile yapılan yarı olimpik yüzme havuzunda Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yüzme kurslarında eğitim alan özel sporcuların başarısı ödüllendirildi.

ORTACA'DA YÜZME ŞAMPİYONASI HEYECANI

Ortaca Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme şampiyonasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

OTOMOBİL DENİZE UÇTU, 19 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize uçan otomobilin içerisinden çıkarak kıyıya doğru yüzmeye çalışan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASININ İLK GÜNÜ TAMAMLANDI

17. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris&Göcek Etabı Marmaris'te başladı.

FETHİYE’DE 3. SPOR FESTİVALİ AÇIK SU YÜZME YARIŞI YAPILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde '3. Uluslararası Fethiye Spor Festivali' çerçevesinde açık su yüzme yarışı ve bedensel engelliler plaj voleybolu müsabakaları yapıldı.

Cennet koylarda müsilaj değil, çamur kabusu

Yazın nüfusu 1 milyonu geçen turizm merkezi Bodrum'da sabah aniden bastıran sağanak yağış tatilcileri şok etti. Şiddetli yağmur sebebiyle çamur akan derelerin döküldüğü zümrüt yeşili cennet koylar çamur deryasına dönerken, o anlar havadan dron ile de görüntülendi. Bazı turistlerin çamura aldırış etmeden sağanak yağmur altında yüzmeleri dikkat çekti.

YATAĞAN HALKI, YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

Yatağan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Yatağan Spor Salonu bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında yapılan yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi.

Yatağan’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi çerçevesinde Yatağan'da kurulumu tamamlanan portatif yüzme havuzu açıldı.

Havuza düşen minik Yiğit 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, su dolu yüzme havuzuna düşen Yiğit Kesler (2), yoğun bakımdaki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.