Zam Talebi Haberleri

Zam Talebi Haberleri

Memur Ve Emeklinin Gözü Zamda

Yeni haftada çalışanların gözü ücretleriyle ilgili düzenlemelerde olacak. Asgari ücrette vergi muafiyetine ilişkin kanun teklifi Meclis'te görüşülmeye başlanacak. Memurların ek zam talebine ilişkin görüşmelerinde bu hafta başlaması bekleniyor.

Türk Büro-Sen’den Zam Talebi

Türk Büro-Sen tarafından adliye binası önünde yapılan açıklama ile ekonomik olarak zor günler geçiren milyonların umutlarını boşa çıkarmaya hiç kimsenin cüret etmemesi gerektiği belirtilerek, derhal ek zam ve refah payı uygulamasının hayata geçirilmesi istendi.

Taksi Ve Dolmuş Ücretleri Zamlandı

Akaryakıta ardı ardına gelen zamlardan sonra yolcu taşımacılığı yapan esnaflar da zor durumdaydı.Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yetkililere iletilen şehiriçi ve taksi ücretlerine zam talebi karşılık buldu.Şehiriçi dolmuş ücretlerine ve taksi ücretlerine zam geldi.

Eğitim Bir-Sen’den seyyanen zam talebi

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, 2020 yılı enflasyon rakamlarına göre kamu görevlilerine yapılan artışlarda kamu grevlilerinin mağdur olduklarını ve Ocak 2021 ayından itibaren en düşük memur maaşının yüzde 10'u kadar seyyanen zam yapılmasını talep etti.

TÜRK EĞİTİM-SEN’den “Ek zam” Açıklaması

Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Ve Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata “Ek Zam Talebine” İlişkin yazılı açıklamada bulundu. Özata açıklamasında “Kamuoyunu malumu olduğu üzere, 2018 ve 2019 yıllarında memur ve memur emeklilerine yapılacak maaş zamlarının belirlendiği toplu sözleşme görüşmeleri, 2017 yılının ağustos ayında gerçekleştirilmiş ve mutabakatla sonuçlanmıştır” dedi.