Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye'de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Pazar yerine, her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Atatürk Düşünce Derneği’nin açtığı ikinci el elbise tezgahı Fethiyelilerin ilgi noktası oldu. Sattıkları eşyaları Fethiye’de okuyan üniversite öğrencilerine burs olarak verdiklerini dile getiren Atatürk Düşünce Derneğin’den Teslime Özşahinler, “Ben Teslime Özşahinler Fethiye’de yaşıyorum. 2. El pazarında Atatürkçü Düşünme Derneği adına burada satış yapıyorum. Burada toplanan her şey derneğe bağış olarak gidiyor. Ekonomi kötü olduğu için insanlar buraya geliyor. Fethiye’de üniversite okuyan öğrencilere burs veriyoruz. Hem dışarıdan gelen hem de Fethiyeli olup Fethiye’de okuyan üniversite öğrencilerine veriyoruz. Bunun tespitini de kurumumuz tespit ediyor. 2. Elde bile satışlar düştü. Eskiden çok kazanıyorduk ama artık azaldı. Buraya Fethiyelileri bekliyoruz” diye konuştu.

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

SEKİLİLERDEN KEŞKEK ŞOV
Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği ikinci el pazarına kalabalık bir grupla tezgah açtı. Dernek gönüllüleri yaptıkları keşkekle pazarda tüm dikkatleri üzerine topladı. Dernek Başkanı Salih Sayhan, “Ben Seki ve Çevresi Dayanışma Derneği Başkanı Salih Sayhan. Bizim Seki’de ve bu civarlarda hem birbirimizi görmek, buluşmak amacıyla hem de maddi durumu olmayan ailelerin öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenlemiş bulunuyoruz. Üniversite ve lise öğrencilerine genellikle yapılıyor, kim olursa olsun bizim için fark etmiyor. Bizim kendi yönetim kurulu arkadaşlarımız veya çevre köylerden bize geliyor, bizde değerlendiriyoruz. Yılda 2 defa devam edecek” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN