Fethiye BJK Taraftarlar Derneği'nde görev dağılımı yapıldı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, 5 Mart Pazar günü saat 14:00'de Orka Sunlife Otel'de yapılan ve tek liste ile gidilen 2. Olağan Kongre ile ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, 5 Mart Pazar günü saat 14:00’de Orka Sunlife Otel’de yapılan ve tek liste ile gidilen 2. Olağan Kongre ile ilgili açıklamada bulundu.

Yönetim kurulunda daha önce görev yapan üyelere katkılarından dolayı teşekkür eden, yeni yenetim kurulu üyelerinde de başarılar dileyen Başkan Özkan Torunoğulları, “Her geçen gün daha da büyüyen #FethiyeBeşiktaşTaraftarlarDerneği ailesini takip etmeye devam edin” dedi.

 

Katılımın yoğun olduğu ve coşkulu geçen kongrede Başkan Özkan Torunoğulları, “2014 yılında Beşiktaş’ımızı en iyi şekilde Fethiye’de temsil etmek için yola çıkan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak 2. Olağan Genel Kongremizi dernek üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Özkan Torunoğulları’nın tek aday ve tek liste olarak girdiği kongrede yönetimde bazı değişiklikler oldu. Özkan Torunoğulları ‘Geçmiş dönem de görev alıp bu dönem yönetimde olamayan yönetim kurulu üyelerime teşekkür eder, yönetime yeni giren yönetim kurulu üyelerime de başarılar dilerim. Ayrıca bugün katılımda bulunan bizi yanlız bırakmayan dernek üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim. Camiamız ve Fethiye’miz için hayırlısı olmasını temenni ederim. Her geçen gün daha da büyüyen #FethiyeBeşiktaşTaraftarlarDerneği ailesini takip etmeye devam edin’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN