Fethiye Limit Eğitim Kurumları'ndan FTSO üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Limit Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kapsamında Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Fethiye Limit Özel Çocuk Kulübü'nden hizmet alan FTSO üyeleri yüzde 10 indirimden yararlanacak. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Meğri Salonu’nda, 9 Haziran 2023 tarihinde FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Fethiye Limit Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Doğan Bozbay arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine özel indirim sağlandı.

İmza törenine Fethiye Limit Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Ercan Başbal da katıldı. Protokol kapsamında Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Fethiye Limit Özel Çocuk Kulübü’nden hizmet alan FTSO üyeleri ve üyelerin çalışanlarının 1’inci derece yakınlarına liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. İndirim 1 yıl süreyle geçerli olacak.

Fethiye Limit Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Doğan Bozbay, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, FTSO üyelerinin, FTSO Kimlik Kartı veya Faaliyet Belgesi ile başvurmaları halinde indirimden yararlanabileceğin söyledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise eğitim faaliyetlerine verdikleri önemi, FTSO üyelerine özel indirim protokollerine de yansıttıklarını belirterek, “Kıymetli üyelerimizin iş ve sosyal yaşamına katkıda bulunmak için indirim protokollerini çok önemsiyoruz. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyor. Hem kurumumuza, hem de üyelerimize fayda getirmesini umuyorum.” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN