Fethiye'de Sağlık İçin Pedalla Etkinliği

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Gençlik haftası kapsamında bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek için sağlık için pedalla etkinliği yapıldı. Uğur Mumcu Parkı girişinde toplanan yaklaşık 150 bisikletli Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar Akdeniz Caddesi'nde 5 kilometre bisiklet sürdü. Etkinliğe bazı vatandaşlar çocuklarıyla katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gençlik haftası kapsamında bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek için sağlık için pedalla etkinliği yapıldı. Uğur Mumcu Parkı girişinde toplanan yaklaşık 150 bisikletli Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar Akdeniz Caddesi’nde 5 kilometre bisiklet sürdü. Etkinliğe bazı vatandaşlar çocuklarıyla katıldı.

 

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede Gençlik Haftası boyunca etkinlikler düzenleneceğini bildirdi. Halkın rahatça katılacağı etkinlikler düzenleyerek bazı konulara dikkat çekmek istediklerini belirten Çalık “Etkinliğe ben de katıldım ve keyifli bir etkinlik oldu. Bölgemizde  bisiklet kullanımı çok önemli. Bisikletin yakıtı yok. Hem spor yapıyoruz hem de çevreyi kirletmiyoruz” dedi. Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye’de bisiklet ve motosiklet kullanımın yaygın olduğunu, bunu daha da yaygınlaştırmak istediklerini ifade etti. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ise Fethiye Kaymakamı, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşların katılımıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Yiğit, etkinliğe katılımından memnun olduklarını ve etkinliğin amacına ulaştığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN