Fethiyespor Uçmaya Hazır

Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulunu ziyaret eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal ve ekibi, Akif Arıcan'a, isminin yazılı olduğu 'SKYWALK Babadağ-Fethiye' yazılı Fethiyespor forması hediye etti. Babadağ Teleferik Projesinin marka ismi olan 'SKYWALK Babadağ-Fethiye' yazısını sırtlarında taşıyacak olan Fethiyespor oyuncularının formaları hazırlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulunu ziyaret eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal ve ekibi, Akif Arıcan’a, isminin yazılı olduğu ‘SKYWALK Babadağ-Fethiye’ yazılı Fethiyespor forması hediye etti. Babadağ Teleferik Projesinin marka ismi olan “SKYWALK Babadağ-Fethiye” yazısını sırtlarında taşıyacak olan Fethiyespor oyuncularının formaları hazırlandı.

Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketinin Fethiyespor Klübü forma sırtı sponsoru olması nedeniyle Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, Asbaşkan Önder Abdurrahim Önder, Tesisler Sorumlusu Orhan Işık; Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Kurul üyeleri Günay Özütok ve Ömer Eriz’i FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç’ı ziyaret etti. Uysal ziyaret sırasında, sırtında Akif Arıcan ve SKYWALK Babadağ-Fethiye yazılı 48 numaralı formayı Akif Arıcan’a hediye etti.

Fethiyesporlu oyuncular 2017 yılında sahaya sırtında Babadağ Teleferik Projesinin ismi olan SKYWALK Babadağ-Fethiye yazısı ile çıkacak. Böylece Fethiye’nin iki önemli markası olan Fethiyespor ve SKYWALK Babadağ-Fethiye yeşil sahalarda birlikte tanıtılacak.

Fethiye Güç Birliği Müdürler Kuruluna teşekkür eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal, “Fethiye’nin markasını yalnız bırakmadınız. Bunun için teşekkür ediyoruz.” dedi. Sponsor marka ismine atıfta bulunan Uysal “Biz de sizin gibi bulutların üstünde uçmak istiyoruz.” diye konuştu.

Muğla’nın alt yapısı olan tek takımıyız

Arif Okan Uysal, Fethiyespor’un Muğla bölgesindeki futbol kulüpleri içerisinde alt yapısı olan tek takım olduğunu vurguladı. Uysal şunları söyledi; “Fethiyespor sadece A takımı ile sınırlı değil. Fethiyespor’un altyapısı, bölgedeki hiçbir takımda yok. Kadın takımı kurduk, çünkü bu sporun sadece erkek sporu olmadığını, kadınlarında bu oyunun bir parçası olabileceğini, onlara da bir rol model yaratabilirmiyizin peşinde olduğumuz için kurduk. Bu bir öncülüktür. Daha farklı branşlarda da olmak istiyoruz. Fethiye’nin çıkarına, Fethiye’nin tanıtımına katkı sağlayacak her şeye açığız. Bu doğrultuda birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu ve Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan da “Fethiye’nin gelişmesi ve pek çok alanda marka olması için birlikte olmak zorundayız. Birlikte olarak başarılı oluruz. Biz müdürler kurulu olarak Fethiyespor Türkiye’nin değişik yerlerinde dolaşıyorsa bütün Fethiye sahip çıkmalı dedik. Kulübün önceki başkanı ile de görüştük. Bütçe çıkartalım, Fethiyespor’un kendi yarattığı imkânlarında dışında başka ne yapabiliriz, kulübün bütçesini nasıl arttırabiliriz diye öneri bulunduk. Birkaç kurumun bütçesini zorlamak yerine bunu bütün tabana yayarak gelir sağlamak üzerine konuştuk. Bu konuda çözüm üretmeye daha önce de çalıştık.” ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından Uysal, Arıcan’a formasını hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN