Fethiye'ye Üniversite Yakışır imza kampanyası Seydikemer'de de yoğun ilgi gördü.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı'nın da katılarak destek verdiği kampanya bayram sonrasına kadar devam edecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı'nın da katılarak destek verdiği kampanya bayram sonrasına kadar devam edecek.

 

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından yürütülen “Fethiye’ye Üniversite Yakışır” imza kampanyası 15 Haziran Perşembe günü Seydikemer’de başladı. Platform üyelerinin basın açıklaması ile başlayan imza kampanyasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı da katılarak destek verdi.

İmza kampanyasına ilgi gösteren Seydikemerli vatandaşlar imza vermek için stant önünde kalabalık oluşturdu. Stant imza kampanyası boyunca Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer meydanında durarak imza toplayacak.

 

İmza kampanyasının Seydikemer açılışına Platform üyeleri FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi ve Platformun dönem başkanı Gökhan Güngör, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Mehmet Gümüş, İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Muğla Şehir Plancıları Odası Fethiye Temsilcisi Ercan Çınaroğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Sermet Ünel, Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Fatih Taşer, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mehmet Çakıroğlu katıldı.

 

Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi ve Platformun dönem başkanı Gökhan Güngör de “Dün başlatmış olduğumuz Fethiye’ye üniversite yakışır kampanyasına bugünde Seydikemer Cumhuriyet Meydanında devam ediyoruz. Emeği geçen Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ve Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Mehmet Gümüş’e, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’a, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mehmet Çakıroğlu’na, muhtarlarımıza, siyasi partilerin ilçe yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz Seydikemer olarak katkı verdikleri için. Bu kampanya Fethiye, Seydikemer ve bölgemiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

 

Kampanyaya katılarak destek veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Fethiye’ye Üniversite Yakışır Kampanyasına Destek olmak için buradayız. Fethiye yapılması gereken bir işti. Fethiye, Seydikemer’i de içine kadarsak, nüfusu çoğu illerden daha fazla. 3 fakülte kuruldu, inşallah üniversite de kurulacak. Bundan emin olarak da konuşuyorum. Bu emekler hiç boşa gitmeyecek. Sonunda da Fethiye üniversitesine kavuşacak. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN