FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği 'FTSO 2024-2028 Stratejik Planı'nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

3-4 Kasım 2023 tarihlerinde 2 gün süren eğitimin ilk bölümü FTSO Hizmet Binası’nda, ikinci bölümü ise Fethiye Sundia Hotel’de gerçekleştirildi. Türk Loydu Yönetim Danışmanı ve Eğitmen Berker Telek moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimin ilk gününde FTSO çalışanlarına stratejik plan hazırlık süreci, stratejik plana rehberlik edecek olan vizyon/misyon belirleme ile SWOT analizi konularında bilgiler verildi.

Eğitimin Fethiye Sundia Hotel’de gerçekleştirilen ikinci gününde ise FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcıları Bayram Viran, Bayram Kiremitli, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muhammet Kökten, Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Veli Önver, Emre Başaran, Süleyman Uysal, Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş ve FTSO Meclis üyeleri ile çalışanlar yer aldı.

Yönetim Danışmanı ve Eğitmen Berker Telek tarafından gerçekleştirilen sunumda yönetim liderliğinde oluşturulan stratejik planın vizyona ulaşmadaki önemi, hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, vizyon/misyon belirleme süreçleri ve kriterleri hakkında bilgi verildi. Eğitim sırasında Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Fethiye ve Seydikemer’in ticari ve sosyal hayatının geliştirilmesine yönelik FTSO tarafından atılabilecek adımlara ilişkin görüş ve öneriler de istişare edildi.

FTSO 2024-2028 Stratejik Planı Meclis, Meslek Komitesi üyeleri ve tüm paydaşların katkılarıyla FTSO Yönetim Kurulu tarafından önümüzdeki günlerde tamamlanarak kamuoyuna açıklanacak. FTSO’nun 5 yıllık hedeflerinin yer alacağı stratejik planda Fethiye ve Seydikemer’in ticari ve sosyal gelişimine yönelik gelecek hedefleri, çalışmalar ve projeler yer alacak.  

Başkan Çıralı, “Fethiye ve Seydikemer ticari hayatının gelişimine önemli katkılar sunacak bir FTSO için çalışıyoruz.”

FTSO 2024-2028 Stratejik Planı hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yeni stratejik planı, FTSO’nun 122 yıllık köklü geçmişini dikkate alarak yapageldikleri işleri daha iyi yapabilmek, üyelere hizmet konusunda yeni yaklaşımlar katabilmek ve bölgenin ticari-sosyal gelişimine katkı sunabilecek projeler geliştirebilmek amacıyla büyük bir titizlikle hazırladıklarını söyledi. Geniş bir istişare süreci yaratmak istediklerini vurgulayan Başkan Çıralı, “Odamızı birlikte yönettiğimiz Meclis ve Meslek Komitesi üyelerimizle birlikte, üyelerimizin hayatına dokunacak, Fethiye ve Seydikemer ticari hayatının gelişimine önemli katkılar sunacak bir FTSO için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı yeni stratejik planı, FTSO’nun 122 yıllık köklü geçmişini dikkate alarak yapageldikleri işleri daha iyi yapabilmek, üyelere hizmet konusunda yeni yaklaşımlar katabilmek ve bölgenin ticari-sosyal gelişimine katkı sunabilecek projeler geliştirebilmek amacıyla büyük bir titizlikle hazırladıklarını söyledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN