FTSO Üyeleri KOSGEB Hizmetinden Memnun

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesinde işyeri bulunan Oda üyelerini ziyaret etti. Üyelerin çayını içip sorunlarını dinleyen Arıcan'a üyeler Odanın KOSGEB hizmetinden duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesinde işyeri bulunan Oda üyelerini ziyaret etti. Üyelerin çayını içip sorunlarını dinleyen Arıcan’a üyeler Odanın KOSGEB hizmetinden duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 29 Aralık 2016 tarihinde Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesinde işyeri bulunan oda üyelerini ziyaret etti. Yeni Nesil Etüt Merkezi, Ata Ekmek Fırını, Alternatif Elektrik, Desenn Tekstil Baskı, Opal Bilişim, Suar Turizm ve Fethiye Gaz’ı ziyaet eden Arıcan, şirket sahipleri ile görüşerek görüşlerini aldı. Oda hizmetlerinin geliştirilmesi için üyelerin önerilerini alan Arıcan’a üyeler KOSGEB hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Odada bir KOSGEN temsilcisinin bulunmasının önemine değinen üyeler, bu hizmetin oda üyelerini KOSGEB işlemleri için Muğla’ya gitmekten kurtardığını, Muğla KOSGEB müdürlüğü ile KOBİler arasında geliştirilecek ilişkilerin bu hizmet sayesinde daha doğru yürütüldüğü belirtildi.

 

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da bu hizmete ilişkin “6 yıldır üyelerimize KOSGEB temsilciliği hizmeti veriyoruz. Bu sayede üyelerimiz KOSGEB hizmetleri hakkında daha çabuk ve doğru bilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde bilindiği gibi KOSGEB bir deste açıkladı. Fethiye ve Seydikemer’de işyeri bulunan üyelerimiz işlemlerini Odamız KOSGEB temsilciliğinin doğru yönlendirmesi sayesinde tamamladı. Bir hafta süren bu süreçte 174 üyemize danışmanlık ve destek hizmeti verdik.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN