Galatasaraylı İş Adamlarından Örnek Davranış

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık'ı ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri Kaymakam Çalık'tan kendilerine uygun bir yer gösterilmesi halinde basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri Kaymakam Çalık’tan kendilerine uygun bir yer gösterilmesi halinde basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilk resmi ziyaretini Kaymakam Ekrem Çalık’a yaptı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye’nin herhangi bir okulunda ihtiyaç olan bir yere Basketbol sahası yapmak istediklerini belirten Galatasaraylı İş Adamları, Kaymakam Ekrem Çalık’tan yer temini konusunda yardımcı olmasını istediler.

Sosyal sorumluluk projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen ve dernek hakkında Kaymakam Çalık’a bilgiler aktaran Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, “Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği olarak 2006 Haziran tarihinden bu yana faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuzdan bugüne sosyal sorumluluk ülküsünü kendimize ilke edindik. Gerek Fethiye’de gerek Seydikemer ilçelerindeki köylerde işler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Fethiye’de ilk resmi ziyaretimizi Fethiye Kaymakamımız Ekrem Çalık’a yapıyoruz. Aynı zamanda bugün Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği olarak Kaymakamımız Ekrem Çalık’tan Fethiye’nin herhangi bir köyünde veya ihtiyacı olan bölgesinde dernek olarak bir basketbol sahası yapmak istediğimizi dile getirdik. Bu yönde de yardım talep ettik. Bize yer gösterilmesi ile alakalı bu anlamda bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, ”Ben koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Ama bir idareci olarak bütün takımlarına sevgimiz var. Mensubiyet duygusu güzel bir şey. Bayrak, vatan ve millet sevgisinden sonra insanların belli noktalarda bir araya gelmesi herhalde taraftarlıkta böyle bir mensubiyet duygusunun öne çıkmasıdır. Birlik ve beraberlikten güç alınmasıdır bu. Büyük takımların mensubiyet olması da milyonlarca taraftarı var. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi ulusal spor kulüplerinin milyonlarca taraftarı var. Bu kulüplere sempati duyduğumuzda milyonlarca insanın duygusunu paylaşmış oluyorsunuz. Beşiktaş’ın şuandaki liderliğe yürümesinde de şampiyonluğa gitmesinden de memnuniyet duyuyorum. Galatasaraylılara başarılar diliyorum. Bana ziyarete gelen arkadaşlarımız sadece futbol taraftarı değil aynı zamanda bir sosyal sorumluluk duygusuyla bir araya gelmiş iş adamlarıdır. Ben bu ekibi çok sevdim. Fethiye’mize ihtiyaç olan bir bölgede yer temininde bulunacağız. İlçemizde her yönden spor seviliyor. Hangi takım olursa olsun ulusal mana da hepimiz Fethiyesporluyuz ve başarısı için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN