GAZETECİ MUSTAFA TAŞKIN BABASINI KAYBETTİ

Gerçek Fethiye Gazetesi, Kanal F, FRT ailesinden Fethiye'nin tanınmış gazetecilerinden Mustafa Taşkın babasını kaybetti. 66 yaşındaki Nasuh Taşkın sevenlerinin katıldığı cenaze töreni ile Eldirek Mahalle mezarlığında dualarla toprağa verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Gerçek Fethiye Gazetesi, Kanal F, FRT ailesinden  Fethiye’nin tanınmış  gazetecilerinden  Mustafa Taşkın babasını kaybetti. 66 yaşındaki Nasuh Taşkın sevenlerinin katıldığı cenaze töreni ile Eldirek Mahalle mezarlığında dualarla  toprağa verildi.

 

Gerçek Fethiye Gazetesi, Kanal F, FRT ailesinden Mustafa Taşkın’ın babası Nasuh Taşkın 66 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Nasuh Taşkın için Eldirek Mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. MHP eski ilçe başkanlarından Süleyman Taşkın’ın amcası olan Nasuh Taşkın’ın cenaze merasimine Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Hürmüz Seda Köktener, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, TÜRSAB Başkanı Süleyman Kaya, gazeteci meslektaşları ile sevenleri katıldı. Dost Gazetesi  olarak merhuma  Yüce Allah’tan rahmet, Taşkın ailesine de sabırlar diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN