Gazilerimize Sahip Çıkıyorlar

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği heyeti, Muğla'daki Kore gazileriyle bir araya geldi. Marmaris'te düzenlenen geceye Fethiyeli Kore Gazileri de katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği heyeti, Muğla'daki Kore gazileriyle bir araya geldi. Marmaris’te düzenlenen geceye Fethiyeli Kore Gazileri de katıldı.

 

Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği başkanı Süleyman Şahin ile birlikte geceye katılan Fethiyeli Kore gazilerine  kendi isimlerinin yazıldığı “Türk Askeri” heykelcikleri  hediye edildi. Etkinliğe katılan Fethiyeli Kore Gazilerinden; Bayram Çoban, Süleyman Yüzbaşıoğlu, Mehmet Çolak, Ali Aydın ve Süleyman Tataş’ın  madalyaları ve onur beraatları törenle teslim edildi.  Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğine teşekkür eden Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği başkanı Süleyman Şahin gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Kore gazilerimize her zaman sahip çıkan Güney Kore Cumhuriyeti elçilik yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Hayatta olan Kore gazilerimiz ile birlikte Marmaris’te düzenlenen etkinliğe katıldık. Madalyaları olmayan Kore gazilerimize madalyaları  ve beraatları takdim edildi. Ayrıca tüm Kore gazilerimize isimlerinin yazıldığı Türk Askeri heykelcikleri hediye edildi. Kore gazilerimizin torunlarına Güney Kore Cumhuriyeti tarafından burs verileceği söylenildi. Tüm gazilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN