Örnek Arkadaşlık!

Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir 1974 Kıbrıs Barış Harekatında birlikte savaştığı silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Fethiye'ye geldi. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğinde gerçekleşen buluşmada Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir birlikte savaştığı silah arkadaşlarını görünce gözyaşlarını tutamadı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir; 1974 Kıbrıs Barış Harekatında birlikte savaştığı silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Fethiye’ye geldi. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğinde gerçekleşen buluşmada; Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir  birlikte savaştığı silah arkadaşlarını görünce gözyaşlarını tutamadı.

 

Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği başkanı Süleyman Şahin ve Fethiyeli Kıbrıs gazileri tarafından misafir edilen Aslan Pekdemir gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “1974 Kıbrıs Barış Harekatında 1. Amfibi Deniz Piyade taburunda görev yaptık. Canımdan çok sevdiğim silah arkadaşlarımı ziyarete geldim. Yan yana ve omuz omuza birlikte savaştığım silah arkadaşlarım; Durmuş Ali Dağdelen, Bayram Kıvrak ve Kemal Çavdır’ı  görmek beni çok mutlu etti. Kollarımızda şahadet şerbetini içen silah arkadaşımız Şehit Onbaşı Osman Dağlı’ yı da andık.  Şehitler abidesinde ismini görünce  çok duygulandım. Ruhu bir kez daha şad olsun” dedi. Aslan Pekdemir anılarını anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN