Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Datça'da deniz 15 dakikada çamurla kaplandı

Muğla'nın Datça ilçesinde etkili olan ve 15 dakika süren sağanak yağış sonrasında, Kumluk Plajı'nda deniz adeta çamur rengine büründü.

Fethiye’de 1 göçmen kaçakçısı ve 19 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında yasadışı yollardan lastik bot ile Yunanistan adalarına kaçmaya çalışan 19 düzensiz göçmen ile bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil denize uçtu

Muğla’nın Datça ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, denize uçtu. Şans eseri sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Kuyuya düşen kurt köpeği kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde 7 metrelik su kuyusuna düşen Alman kurt köpeği, itfaiye ve Datça MAGAMESAR Arama Kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonunda kurtarıldı.

Limanda bağlı Motoryat’ta yangın

Muğla’nın Ula ilçesi turistik Akyaka Mahallesi limanında bağlı motoryatın makine dairesinde yangın çıktı.

Mermer fabrikasındaki iş kazasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çalıştığı mermer fabrikasında makineyle kesim yaparken başına mermer blok düşen Ozan Durmuş'un ölümüyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

'Mercek-4' operasyonunda 891 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Muğla’nın da bulunduğu 73 ilde ruhsatsız silah taşıma ve silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 'Mercek-4' operasyonlarında toplam bin 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Trafik denetiminden kaçtı, araçta asılı kalan trafik polisi son anda kurtuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde trafik denetimleri sırasında evraklarını vermek istemeyen sürücü, denetimden kaçtı. O esnada aracın yan tarafında asılı kalan trafik polisi ise yaklaşık 4 metre sürüklenirken, olaydan yara almadan kurtuldu. Kaçan şüpheli sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaçak inşaatlara beton döken firmalara yasal işlem

Bodrum Belediyesi tarafından kentin doğal yapısının korunması için yürütülen kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmaları kapsamında, kaçak ve ruhsatsız inşaatlara beton veren firmalar hakkında yasal işlem uygulandı.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklamıştı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evine pencere camını kırarak girip eşini, kaynanasını ve kayınbabasını bıçaklayarak yaralayan damat 43 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin karar duruşmasında bıçakla yaraladığı eşi ile anne-babasından özür dileyen damat Mustafa Sazboğaz, "Çok pişmanım. Kendilerinden ayrı ayrı özür diliyorum. Kızımı göstermedikleri için bu olay meydana geldi. Tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Trafik ekipleri 'uyuşturucu testi' yapacak

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla trafik ekiplerine 'uyuşturucu test cihazı kullanım' eğitimi verildi.

Bir aydır Milas'ta aranıyordu, İstanbul'da bulundu

Milas'ta 16 Ekim günü evden 'işe gidiyorum' diye ayrılan ve aradan geçen bir aylık süre zarfında izine rastlanmadığı için hem ailesi hem de güvenlik güçleri tarafından aranan şahıs, İstanbul'da bulundu.

Muğla’da trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirdi

Muğla’da elektrikli bisiklet, e-skuter ve motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 10 sürücüye çeşitli maddelerden 29 bin 167 TL para cezası uygulandı.

Güvenlik görevlisi 1 aydır kayıp

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 ay önce işe gitmek için evden ayrılan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Fatih Meşe Altındağ her yerde aranıyor.

Milas'ta trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk yaralandı.

Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Fethiye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil metal bariyere çarptı. Bariyerin araca ok gibi saplandığı kazada araç hurdaya dönerken yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Milas’ta bir mandıranın hurdalığında çıkan yangın korkuttu

Milas'a bağlı Şevketiye Mahallesi’nde bulunan bir mandırada akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, hurdalıkta başladığı tespit edilen yangın maddi hasara neden oldu. Yangın bölgedeki evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

"Kafes Operasyonları" ile “Germiciler” suç örgütü çökertildi

Muğla’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonları çerçevesinde, elebaşılığını Hakan Germici’nin yaptığı ve ‘Germiciler’ grubu olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda aralarında örgüt elebaşı Hakan Germici’nin de bulunduğu 10 şüpheli şahıs tutuklandı.

Toplam 5095 haber.