Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Datça’da 14 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 14 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Otogarda kış lastiği denetimleri

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe otogarında kış lastik uygulaması yapıldı.

Nazan Şimşek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Akkaya Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 3 çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi.

Trafik denetimi gerçekleştirildi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirildi. Denetimde 25 araca çeşitli maddelerden 114 bin 126 TL para cezası uygulandı.

Yolun Karşısına Geçen Yayayı Çarpan Sürücü Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde dün akşamüzeri meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Kadriye Uzun isimli kadına çarpan sürücü gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Menteşe’de trafik kazası, 2 yaralı

Menteşe’de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan Kadriye U. isimli kadın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kereste yüklü kamyon devrildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2021 yılında çıkan orman yangınlarının ardından yanan ağaçların kesim çalışmalarını yapan firmanın kereste kamyonu toprak yolda kayarak devrildi. Yaralanan ya da can kaybı olmayan kaza ile ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Kazaları önlemek amacıyla radar uygulaması yapıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek yolu üzerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından radar uygulaması gerçekleştirildi.

Bodrum'da 57 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 23'ü Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 57 düzensiz göçmen kurtarıldı, 23'ü yakalandı.

43 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 28 Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 28 düzensiz göçmen kurtarılırken, 43 düzensiz göçmen yakalandı.

Muğla’da kış lastiği uygulaması 1 Aralıkta başlıyor

Muğla’da trafik ekiplerinden otobüs firma yetkililerine bilinçlendirme toplantısı yapıldı.

Anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürüp kaçmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rus uyruklu anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski eşin, anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürdüğü, suç aleti silahı ise çöp konteynerine attığı ve ardından yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.

Bodrum'da bulunan cesetlerin kimlikleri belli oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Bodrum'da 3 köpeği kamyonete bindirip götürdüler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kamyonete bindirilip götürülen 3 köpek, mahalle sakinlerince her yerde aranıyor.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Toplam 5095 haber.