Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Ortaca’da Kadına Şiddet ve Çoçuk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Kaymakam Kenan Aktaş başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocuk Koordinasyon Üst Kurul Toplantısı yapıldı.

Gelinini Öldüren Kayınpeder: "Beni Zorlamayın, Konuşmak İstemiyorum"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Mantar toplamaya giden kadının cansız bedeni bulundu

Muğla'da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı'nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı'nın, kaybolduğu yerden 3 kilometre uzaklıkta ekipler tarafından cansız bedenine ulaşıldı.

Muğla’da Mantar Toplarken Kaybolan Yaşlı Kadın Her Yerde Aranıyor

Muğla’da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı her yerde aranıyor.

Muğla'da denize düşen köpek kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, yaklaşık 3 kilometre yürüdükleri kayalık alanda denize düşen köpeği, uzun uğraşlar sonucu kurtardı.

öldürülen anne ve kızın cenazeleri kesim alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Litvanya uyruklu eski kocası Andrej Kuslevic tarafından öldürüldükten sonra yol kenarındaki uçuruma atılan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’nın cenazeleri, 15 gün sonra teslim alındı.

Derisini Yüzüp, Çöpe Atmışlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde derisi yüzülmüş halde bir tilki, çöp konteynerinin yanına atılmış halde bulundu.

Dedelerin okey masasındaki taş kavgası kıraathaneyi karıştırdı

Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.

Muğla Büyükşehir Zabıtasından kayıt dışı ile mücadele denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hal dışında kayıt dışı alışverişin önüne geçmek için karayollarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler 24 kontrol noktasında Bin 60 denetim gerçekleştirdi.

Fethiye’de emekli öğretmen hayata gözlerini yumdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Karaçulha İlköğretim Okulu’ndan emekli öğretmen Bayram Keskin, hayatını kaybetti. Keskin’in cenazesi bugün 16.00’da Gölbent Köyü’nde toprağa verilecek.

Lastik botları arızalanan göçmenleri Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında lastik botları arıza yapan 2 ayrı düzensiz göçmen grubuna Sahil Güvenlik unsurları kurtardı.

Kuyucak Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satıcısı ve uyuşturucu madde satın alan kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşlı kadın dağda kayboldu

Muğla'da 77 yaşındaki Fatma Avcı yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı'nda çıntar mantarı toplamaya giden, dağlık alanda kayboldu.

Devrilen traktörün altında kaldı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Göldere Mahallesi’nde traktörüyle ağaç çekme işlemi sırasında dengesi bozulan traktörün devrilmesi sonucu altında kalan 57 yaşındaki çiftçi Ali Özkan, hayatını kaybetti.

Bodrum'da 156 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 156 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

14 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan çıkış hazırlığında olan ve bindikleri teknenin arıza yapması sonucu yandım talebinde bulunan 14 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Bodrum’da meydanı birbirine kattılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2,20 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, kaldırıma çıkıp ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaçmaya çalışan fakat vatandaşlarca durdurulan otomobildeki 2 kadın ortalığı birbirine kattı.

Milas'ta trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır iki kişi yaralandı.

Toplam 5095 haber.