Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Bot Arızalandı, Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun arızalanması sonrası Sahil Güvenlik ekipleri lastik bot içindeki 25 düzensiz göçmeni kurtardı.

Marmaris’te Kayıp Vatandaştan 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 5 gün önce mantar toplamak için gittiği Balan Dağı'nda kaybolan adamı arama çalışmaları bugün de devam etti.

Seydikemerde Kaza:1 Ölü 3 Ağır Yaralı

Seydikemer'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Bodrum'da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Muğla’da 15 Günde Bin 791 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 16 Aralık 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda bin 791 düzensiz göçmen yakalandı.

Milas'ta Hayvan Hırsızlığı İddiası

Muğla'nın Milas ilçesinde çeşitli tarihlere 8 mahallede meydana gelen hayvan hırsızlığında 11 büyükbaş ve küçükbaş hayvanın çalındığı iddia edildi.

7 Suçtan Karara Bağlanmış Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında suçtan ‘Hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme’ gibi 7 ayrı suçtan 15 yıl, 9 ay, 15 gün karara bağlanmış hapis cezası ile yakalama kararı bulunan H.Ö. isimli şahıs Bodrum Yalıkavak Mahallesinde yakalandı.

Muğla Büyükşehir İtfaiyesi 2023’te 4 Bin Olaya Müdahale Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2023 yılında 4 bin 237 olaya müdahalede bulundu. Ekipler 2023 yılında en fazla 1922 ot, çöp ve anız yangınına müdahale etti.

Motosiklet Kamyonla Çarpıştı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Milas’ta Trafik Kazası: 12 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda refüje çarpan minibüsteki 12 kişi yaralandı.

4 Gündür Kayıp Adam İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 30 Aralıkta yakınları ile mantar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çiftçi için bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

“Şahinler” Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde düzenlenen "Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

Vitesleri Karıştırınca Denize Uçtu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vitesleri karıştıran sürücü, otomobili denize düşürdü.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Motosikletli Gençlerin Tehlikeli Sürüşleri Kameralara Yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletli gençler, trafikte can güvenliklerini tehlikeye düşürerek ilerlerken, o anlar ise cep telefonları ile görüntülendi.

Bodrum'da 2 Göçmen Kaçakçısı Şüphelisi Gözaltına Alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 49 düzensiz göçmen kurtarıldı, 28 düzensiz göçmen de yakaladı. Düzensiz göçmenlerin geçişine aracılık ettiği değerlendirilen 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Muğla’da Polis Ekiplerinden Huzur Ve Güven Uygulaması

Muğla’da yılbaşı tedbirleri çerçevesinde yapılan yol kontrolünde 403 araç sorgulanırken, 65 sürücü ve araca 284 bin 202 TL para cezası uygulandı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Milas'ta Garaj İçinde Drift Yapan Sürücüye Polis Baskını

Muğla'nın Milas ilçesinde köy garajı içerisinde drift yapan bir sürücüye polis baskın yaptı. Sürücünün ehliyetine el koyulurken, araç trafikten men edildi.

Toplam 5116 haber.