Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Şövalye Adasında yaralanan vatandaş için tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi Şövalye Adasında yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Polisin Dikkati İle Sahte Plakalı Motosiklet Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik polisi şüphesinde haklı çıkarken, sahte plakalı motosiklet ele geçirildi, sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Datça ilçesinde evde tek başına yaşayan 93 yaşındaki Hacı İsak Ömerülfarukoğlu isimli vatandaş evinde ölü bulundu.

Cinsel İstismardan Aranıyordu, 12 Yıl Sonra Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve 12 yıldır aranan şahıs emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dublin - Bodrum Uçağında Olay Çıktı

İrlanda’dan Milas-Bodrum Havalimanı’na gelen uçaktaki sarhoş oldu, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, havalimanında gözaltına alındı.

Marmaris Polisi 159 Bin 744 Şişe Bandrolsüz İçki Yakaladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro ekipleri kaçakçılık ile mücadele çalışmaları dahilinde operasyonlara devam ediyor. Ekipler son operasyonda 159 bin 744 şişe bandrolsüz alkollü içecek yakaladı. Olayla ilgili 1 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Freni Patlayan Otomobil Gübre Bataklığına Saplandı

Muğla'nın Milas ilçesinde freni patlayan otomobil yol kenarındaki gübre bataklığına saplandı.

Muğla'da yoğun sis kazaya neden oldu

Muğla merkez Menteşe ilçesinde etkili olan sis kazaları da beraberinde getirdi. Görğş mesafesinin oldukça düştüğü bölgede trafik akışında da ciddi sıkıntılar yaşanırken meydana gelen kazalarda maddi hasar oluştu.

Bodrum'da 58 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 58 göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçiler Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde mahsur kalan iki keçiyi AKUT Fethiye ekipleri kurtardı.

Seydikemer’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Bodrum’da Sahilde Ceset Bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde bir ceset bulundu

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Datça’da 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 17 düzensiz göçmen kurtarıldı, bir göçmen kaçaklığı şüphelisi yakalandı.

Fethiye'de 35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, Denize Düşen 3 Göçmen Aranıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 35 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, denize düşen 3 düzensiz göçmen ise arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Otobüs şoförü kurtarılamadı

 Kocaeli’den Muğla’ya gelen yolcu otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışmada başını yere çarpan otobüs şoförü 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Dalaman’da okul güvenliği ele alındı

Dalaman Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Güvenli Okul Güvenli Eğitim Toplantısı” düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlık yaptı.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Toplam 5086 haber.