Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

YEREL BASIN DESTEK BEKLİYOR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun organizasyonuyla onbinlerce medya çalışanı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ortak mektup hazırlandı. Medya sektöründe çözüm bekleyen acil sorunlara yer verilen mektupta, "Bugün, Türkiye genelindeki binlerce yerel gazete, televizyon, radyo ve internet sitesi ortak bir mektupla size sesleniyor, desteğinizi bekliyor." denildi.

ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ GEZİCİ MÜZESİ ZİYARETE AÇILDI

2-16 Ekim tarihleri arasında Erasta Alışveriş Merkezi'nde Çanakkale Savaşlarının gelecek nesillere öğretilmesi ve Çanakkaleye gidemeyenler için Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi açıldı.

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Fethiye Belediyesi, büyük üstat Neşet Ertaş’ı ölüm yıl dönümünde unutmadı. Anma programında Belediye sanatçıları Adem Kazan, Ali Tunç, Mustafa Selçukoğlu, Osman Batur Keser sahne aldı. Tıklım tıklım dolan FBKM’de anma konseri sonrası konuşan Başkan Saatcı, “Türkü biziz. Biz türküyüz. Ta ki, Orta Asya bozkırlarından sazımızı elimize almışız, Anadolu topraklarına gelmişiz. Sazlar çalındığı, türküler söylendiği sürece Türk kültürü yaşayacaktır. Kültür yaşarsa, devlet yaşar” dedi.

HUZUR EVİNDEN KAYMAKAM ÇALIK'A DUYGU DOLU MESAJLAR…

Fethiye Belediyesi Huzurevinde üç kuşak bir arada bayramlaştı. Erdek Kaymakamı olarak tayini çıkan Ekrem Çalık'a huzurevi sakinlerinin yazdığı mesajlardan dolayı duygu dolu anlar yaşattı…

YÖRÜK KÜLTÜRÜ DÜNYAYA TANITILACAK…

Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu ve Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak’ın 22 yıl önce Girdev yaylasında başlattığı Yörük Şöleni, bu yıl uluslararası boyuta taşındı. Türk dünyasından birçok temsilcinin katılacağı 23’üncü Yörük Şöleni 2 gün sürecek. Unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yeniden yaşatmayı ve Yörük kültürünün dünyaya tanıtılmasını hedefleyen şölen, yeni nesli milli kültürümüzle buluşturacak.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU “SERCAN YEŞİLOVA” DEAFLYMPİCS ŞAMPİYONASINA KATILIYOR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü sporcusu Sercan Yeşilova; Samsun’da düzenlenen Deaflympics (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılıyor. 18 – 30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Tenis federasyonu tarafından düzenlenecek olan Defolimpik (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılmak üzere Samsun’a hareket eden Milli sporcumuz Sercan Yeşilova; hem ilçemize hem de ülkemizi tenis sporunda temsil edecek.

ŞAMPİYONLUK KUPASI FETHİYE KARTAL YUVASINDA…

Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Fethiye Kartal Yuvası mağazasında taraftarlarıyla buluştu. Fethiye’de yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar; şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşayıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler...

ESKİ MHP'Lİ ŞEVKET BÜLENT YAHNİCİ, BAŞKAN SAATCI'YI ZİYARET ETTİ

MHP eski Genel Başkan Yardımcılarından Şevket Bülent Yahnici Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederek Fethiye ve Türkiye'yi konuştular. Yahnici gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türkiye kötü günler yaşıyor. Kötü günlerden kurtulmanın çaresi ve yeri siyasettedir. Siyasetin çözüm üretmesi gerekiyor'' dedi. Başkan Saatcı da “Bazı siyasetçilerimiz tatile geldiklerinde tatil köylerinden çıkmazken dava adamı olan Sayın Yahnici bizleri ziyaret ediyor. Dava adamlığı işte budur'' dedi.

AK PARTİ 5 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından Atatürk stadında 5 bin kişiye aynı anda iftar verildi. İftar öncesi Haziran ayı İl Danışma toplantısı yapıldı.

TEMA VAKFININ YENİ TEMSİLCİSİ FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Fethiye’nin tanınmış Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerinden Mehmet Yıldırım TEMA Vakfı Muğla Fethiye İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı. Çevre Koruma Haftasını kutlayan Mehmet Yıldırım gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulundu.

"Rusya Pazarına Umudumuz Kalmadı"

Türkiye’nin yaş sebze ve meyveciliğinde en önemli pazarlardan olan Rusya, Türkiye’den domates alımına ambargosuna devam ederken, Türkiye'nin önemli domates pazarlarından Irak’ın da domates ithalatını durdurduğunu açıklaması çiftçileri kara kara düşündürmeye başladı.

Oturarak Voleybol Oynadılar

Ölüdeniz Plajı’nda oturarak voleybol oynayan engelli sporcular renkli görüntülere sahne oldu

“Bizi bir arada tutan, samimiyettir”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 2014 yerel seçimleri DP’li belediye meclis üyeleri ve adaylarını yemekte bir araya getirdi. Başkan Saatcı meclis üyelerine seslenerek, “Bakıyorum, aynı partiden değiliz, aynı ideolojik kökenden gelen insanlar da değiliz. Farklı duygu ve düşünceler içeren çok sayıda arkadaşımız var. Bizi bir arada tutan şey ne? Tabi ki, samimiyet” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Fethiye’de Açılıyor

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları İzmir, Ankara ve İstanbul’dan sonra dördüncü kampüsünü Fethiye’de açıyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde anaokul, ilkokul ve ortaokulu ile 560 öğrenciye hizmet verecek olan okul, uygulayacağı eğitim öğretim modeliyle Fethiye’de fark yaratacak.

Bakan Zeybekci, Başkan Otgöz'ü Makamında Ziyaret Etti

İş dünyası toplantılarına katılmak üzere Muğla’ya ziyaret gerçekleştiren Bakan Zeybekci ilk olarak Seydikemer’e geldi.

Seydikemer’de Değişim Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Ata’nın Huzurundalar

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi, Türk Kadınlar Birliği, birçok STK temsilcisi ve üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne çelenk koydu. Bu güne özel Fethiye Belediyesi hoparlörlerinden tüm ilçeye, Neşat Ertaş’ın ‘iki büyük nimetim var’ ile Tanju Okan’ın ‘Kadınım’ eserleri dinletildi.

Yıllardır Bekleyen Projelerin Sözünü Verdi

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Evleri Yanan Aile Yardım Bekliyor

Evleri yanan 2 çocuklu aile zor durumda yardım bekliyor. Evleri yanan Özgül ailesi; Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Belediyesine müracaat ettik. Yardım istedik. Henüz bir sonuç çıkmadığını söylediler. Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde çıkan yangın sonrası bütün eşyaları kül olan aile kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor. İki küçük çocukları olan Özgül ailesi hayır severlerden yardım bekliyor…

Toplam 5094 haber.