Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

KÖPEKLERİN BULDUĞU KAFATASININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Olayla ilgili 4 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı

GÖLDE KAYBOLAN GENCİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Muğla’nın Milas ilçesinde, oltasına gelen balığı yakalamak isterken gölete düşerek kaybolan genç, bölgeye gelen dalgıçlar tarafından sudan çıkartıldı.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN MOTOSİKLET, OTOMOBİLE ÇARPTI

Sürücünün Taktığı Kask, Hayat Kurtardı

FETHİYE’DE PARAŞÜT KAZASI: 1 ÖLÜ

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 1 yıldan bu yana yaşamakta olduğu öğrenilen Alman kadın paraşütçü bugün sabah saatlerinde Babadağ’dan Ölüdeniz’e yaptığı single (tekli) atlayış sırasında denize çakıldı. Gökyüzünde yaklaşık 200 metreden akrobasi hareketi sırasında denize düşen Alman kadın paraşütünün içinde hayatını kaybetti.

Kaymakam Fırat’tan FETOB’a iade-i ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, iade-i ziyaretleri kapsamında Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal’ı ziyaret etti. Kaymakam Fırat, “Fırsat buldukça bizler de iade-i ziyaretlerde bulunuyoruz. Turizm bölgemizin atan kalbi. Bunu kabul etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de Sağlık İçin Hepimiz İçin Sloganıyla Denetim Yapıldı

Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent ve Gizlikent Şelalesinde, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıp, kurallara uyulmasını istedi.

VİLLADA HIRSIZLIK OLAYI

Tatil için Isparta’dan, Fethiye’ye gelen Isparta Demokrat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Sami Toksöz’ün kaldığı villadan bir miktar nakit parası, tablet ve gözlükleri çalındı.

KAYIP PINAR’IN CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Pınar Gültekin, tüm Türkiye’nin yüreğini yaktı. Oysa tüm Türkiye bir olmuş ve 27 yaşındaki Pınar’ın tek bir saç teline dahi zarar gelmeden bulunmasını istemişti. Akıllara yine mi ‘Kadın Cinayeti’ olasılığı geliyor, bu olasılık bile Pınar’ı tanımayanların yüreklerini yakmaya yetiyordu… Ama bir umut, bir güzel haber bekleyen binlerce insan dün sabah Pınar’ın ölüm haberiyle sarsıldı. Pınar’ı sevdiğini iddia eden bir adam onu bu hayattan kopardı. Pınar’ın nasıl öldürüldüğü haberlerde satır satır yer aldı. Biz okudukça kanımız çekildi, boğazlarımız düğümlendi, yüreğimizde yanan ateş o an bütün bu canilerin yok olması için dua etti. Pınar Gültekin artık hep 27 yaşında... ‘Bu son olsun’ ise tek temennimiz!

AMBULANSIN ÇARPTIĞI MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye’de akşam saatlerinde meydana gelen ambulans ile motosikletin çarpışması sonucu Karaçulha Mahallesi’nde berberlik yapan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

FETHİYE GÜMRÜK MÜDÜRÜ UZUNER VEFAT ETTİ

2015 yılından bu yana Fethiye Gümrük Müdürlüğü görevini yürüten 54 yaşındaki 2 çocuk babası İlyas Uzuner, babasının rahatsızlığı için izinli olarak gittiği Trabzon’un Of İlçesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Uzuner, memleketi olan Of İlçesi’nde dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

SEYDİKEMER’DE İLGİNÇ KAZA 2 YARALI

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı ilginç kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücüsü ile yolcu olarak bulunan kişi yaralandı. Kazanın nedeni araştırılırken, kazayı görenler, “Bu araçtan nasıl sağ çıkılmış. Öldürmeyen Allah öldürmüyor” ifadelerini kullandılar.

FETHİYE’DE OTOMOBİL YOLCU MİNİBÜSÜNE ÇARPTI: 7 YARALI

Fethiye’de otomobil yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

KARARI İSTİNAF MAHKEMESİ BOZDU

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Aziz Özbay'ın katilleri olarak yakalanan eşi ve iş arkadaşı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış, her iki tutuklu sanık tasarlayarak adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmışlardı. İstinaf mahkemesi, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı bozunca dosya yeniden görülmeye başlandı. 2 yıl 7 aydır cezaevinde bulunan katil zanlısı Rabia Özbay, annesinin öldüğü haberini duruşma sırasında avukatı Eyüp Oktay’dan alınca gözyaşlarına boğuldu.

GÖCEK SESSİZ KALMADI

Göcek, birkaç gün önce onlarca ağacın katledilmesiyle başlamıştı güne. FRT Tv’ye gelen bu ihbar üzerine harekete geçen haber merkezimiz, ağaç katliamı yapılan araziyi görüntülemişti. Haberimizin ardından Göcek Halkı da katliama sessiz kalmadı ve tepkilerini FRT Tv mikrofonlarına dile getirdi. Özellikle turizm beldelerinde yapılacak projeler için gerçekleşen ağaç katliamlarının ardı arkası kesilmiyor. Onlarca ağacın katledilmesine neden olan bu projelerden biri de Göcek’te yapılıyor. Göcek girişinde yer alan proje alanında yaklaşık 22 bin 146 metrekarelik arazide bulunan ağaçların hepsi katledildi. Ağaçlar kesilir kesilmez, iş makinalarının proje alanında çalışmalara başladığı gözlenirken çırılçıplak kalan araziye site yapılacağı öğrenildi. Onlarca ağacın kısa bir sürede katledilmesi, Göcek halkının da tepkisine neden oldu.

AKUT ve JAK ekibi tatilciyi kurtardı

Fethiye’ye tatile gelen ve Kelebekler Vadisi’nde kaybolan tatilcinin yardımına AKUT ve JAK ekibi birlikte koştu.

4,5 hektarlık alan zarar gördü

Milas’ta ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınırken, yangın nedeniyle 4.5 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Taşer ‘’Biz Avukatız, Hiç Kimseden Korkmuyoruz’’

Muğla Barosuna bağlı Fethiye Temsilciliği Avukatları, barolar birliği yasasında çoklu baro değişikliğine gitme kararına engel olmak için Fethiye Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı. Baro Fethiye Temsilcisi Av. Fatih Taşer, yaptığı basın açıklamasında; ‘Biz Avukatız. Hiç kimseden korkmuyoruz. Savunma susturulamaz’ ifadelerini kullandı.

FETHİYE’DE ORMANLIK ALANDA 54 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Bir ihbarı değerlendiren Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla yurtdışına kaçmak isteyen düzensiz göçmenlere operasyon düzenledi. 53’ü Pakistan, biri Faslı 54 kaçak göçmen Karagözler Mahallesi Tersane Mevkii’nde ormanlık alanda yakalandıktan sonra gözaltına alınıp; Gazi Ortaokulu Halı Sahası’na getirdiler.

Seydikemer’deki Yangına Havadan Ve Karadan Müdahale

Seydikemer’in Karadere Mahallesi’nde Özlen Çayı mevkiinde yangın çıktı. Yangına 2 helikopter, 10 arasöz, 4 su ikmal aracı ve 2 ilk müdahale aracı ile birlikte 60 personel müdahalede bulundu.