Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Datça’da tekne motoru hırsızları yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde tekne motoru çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı.

Muğla Jandarması 361 litre sahte içki ele geçirdi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdiği uyuşturucu ve sahte içkiye yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Bekçi kazada yaşamını yitirdi

Bodrum - Milas karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Suç makinesi Yatağan Emniyeti'nden kaçamadı

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 ayrı suçtan aranan ve aynı zamanda kesinleşmiş 12 yıl 8 ay hapis cezası bulunan suç makinesi yakalandı ve adalete teslim edildi.

22 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ve Bodrum açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına itilen toplam 22 düzensiz göçmen kurtarıldı. Marmaris Bozburun açıklarında ise lastik bot ile Yunan adalarına giden 15 düzensiz göçmen yakalandı.

Vahşice öldürülen Pınar’ın katil zanlısına akıl sağlığı testi yapılacak

Muğla'da geçtiğimiz Temmuz ayında erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili davanın ilk duruşmasında katil zanlısı için akıl sağlığı testi raporu tanzim edilmesine karar verildi. 22 Aralık’ta ise olayın gerçekleştiği bağ evinde sanığın da katıldığı bir keşif yapılacak.

Milas'ta feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Milas'ta trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Cemal Metin Avcı'dan şok ifade

Muğla'nın Menteşe İlçesinde vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı bugün hakim karşısına çıktı. 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya Cemal Metin Avcı'nın ek ifadesi damga vurdu. Avcı ek ifadesinde, Akyaka'da Pınar Gültekin'in evinde iki erkek tarafından cinsel istismara uğradığını, o anların fotoğraflarının çekildiğini, Pınar Gültekin'in bu görüntüleri kullanarak kendisinden tehdit ve şantajla aylarca para istediğini iddia etti.

Uyuşturucu şüphelileri gözaltına alındı

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığınca icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Bahçelievler mahallesinde O.K., B.B.A. ve D.A. isimli şahısların üzerinde yapılan aramalar sonucunda 23 gram kubar esrar 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

JASAT 15 hırsızlık olayını çözdü, şüpheli tutuklandı

Muğla’da jandarma bölgesinde 4, polis sorumluluk bölgesinde 11 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı.

Pınar Gültekin cinayetinin mahkemesi başladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin cinayetinin mahkemesi Muğla Adliyesi’nde görülmeye başlandı. Pınar Gültekin'in aile avukatı Dr. Rezap Epözdemir, ara kararlar ile ilgili açıklama yaptı.

Dalyan'da trafik kazası: 1 ölü

Ortaca Dalyan yolunda bisikletle motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sakin Kent Akyaka’da orman yangını

Ula’nın Akyaka mahallesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını itfaiye ve orman arazöz ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Pınar Gültekin cinayetinin mahkemesi bugün

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin cinayetinin mahkemesi bugün Muğla Adliyesi’nde görülecek. Öte yandan Pınar Gültekin'in aile avukatı Dr. Rezap Epözdemir, sanık Cemal Metin Avcı'nın anne, baba ve iş ortaklarının yargılanması için Adalet Bakanlığı’na başvuru yapmıştı.

Bodrum'da işyeri yangını: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir işyerinde çıkan yangında işyeri içinde 64 yaşındaki Tuğran Bayraktaroğlu ölü bulundu.

Dumandan etkilenen tavşana kalp masajı yaptılar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken evde bulunan bir kuş ve tavşan telef oldu. İtfaiye ekiplerinin tavşanı kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı.

Dereye düşen inek kurtarıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde dereye düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.

Karşı şeride geçen cip, otomobile çarptı : 6 yaralı

Milas - Bodrum karayolunda kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçmesi ile meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.