Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

JASAT motor hırsızlarına göz açtırmıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) Ula, Bodrum ve Milas ilçelerinden çalınan motosikletleri sahiplerine telim ederken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Menteşe’nin Kötekli mahallesinde uyuşturucu ile yakalanan üç kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kuyumcu çetesi tutuklandı

Menteşe ilçesinde bir kuyumcudan el çabukluğu ile altın hırsızlığı gerçekleştiren 4’ü kadın biri erkek 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pınar Gültekin davasında ailenin avukatı, Adalet Bakanlığı’ndan ‘Kanun yararına bozma’ talep etti

Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylasında 16 Temmuz’da önce öldürülen, ardından varil içine konularak yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin cinayetine ilişkin Gültekin ailesinin avukatı Adalet Bakanlığı’ndan ‘Kanun yararına bozma’ talebinde bulundu.

YATAĞAN’DA ARAMASI BULUNAN ÜÇ KİŞİ YAKALANDI

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Covid-19 tedbirleri ile denetimler sürerken, Emniyet ekipleri çeşitli suçlardan araması olan üç kişinin yakalanması sonrası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.

PINAR’IN KATİL ZANLISI HAKİM KARŞISINA ÇIKIYOR

Muğla’da erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı 9 Kasım’da ilk defa hakim karşısına çıkıyor

MUĞLA’DA RUHSATSIZ TABANCALAR ELE GEÇİRİLDİ

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve grup amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonrası çok sayıda ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi.

KLİMADAN ÇIKAN KIVILCIM EVİ YAKIYORDU

Muğla’nın Datça ilçesinde klima motorunun elektrik aksamından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

ÇALINTI MOTOSİKLET, SOSYAL MEDYADAN BULUNDU

Muğla'nın Milas ilçesinden çalınan motosiklet, Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada sosyal medya üzerinden satılığa çıkarıldığı tespit edilerek düzenlenen operasyonla sahibine teslim edildi.

Menteşe'deki işyeri ve araç yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde aynı anda çıkan işyeri ve araç yangını için itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İNTERNET DOLANDIRICISI BURSA’DA YAKALANDI MARMARİS’TE TUTUKLANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan bir vatandaş internetten ikinci el alışveriş yapmak isterken hem dolandırıldı, hem de cep telefondaki tüm özel bilgileri çalındı. Marmarisli vatandaşın şikayeti üzerine 45 kişiyi daha mağdur eden şahıs polis tarafından yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

27 EVE GİRDİLER, POLİS VE JANDARMADAN KAÇAMADILAR

Muğla’nın Fethiye ve Dalaman ilçelerinde toplam 27 evden hırsızlık yaptıkları belirlenen iki şüpheli Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile yakalandı.

DARP EDİLDİĞİ İLERİ SÜRÜLEN VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde alışveriş için gittiği tezgahın önünde bir pazarcı esnaf tarafından yumruklandığı iddia edilen yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

JANDARMA’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Milas Boğaziçi Mahallesinde Jandarma KOM ve Boğaziçi Karakol ekipleri tarafından yapılan operasyonda el yapımı sahte içki ele geçirildi.

MARMARİS'TE DOLANDIRDI, BURSA’DA YAKALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan bir vatandaş internetten ikinci el alışveriş yapmak isterken hem dolandırıldı hem de cep telefondaki tüm özel bilgileri çalındı.

YABAN DOMUZLARI ŞEHRE İNDİ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde şehir merkezine inen yaban domuzu sürüsü evlerin bahçesinde ve sokaklarda yiyecek aradı. Domuz sürüleri turistler ve vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

Sultanlar yoluna kayıpsız devam ediyor

Kritik Maçı Yine Set Vermeden Kazandılar

Bodrum Kalesi’nde Kaza: 1’i Ağır, 2 Yaralı

Bodrum Kalesi’nin restorasyon çalışmasında talihsizlik yaşandı.

16 yaşındaki genci JAK ve AKUT ekibi kurtardı

Fethiye’nin Kocaçalış Karataş mevkiinde uygun olmayan ayakkabıları ile tırmanış yaparken kayalıklarda mahsur kalan genci Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AKUT ekibi kurtardı.