Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Seyir Halindeki Otomobil Yandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde seyir halindeki otomobil yandı.

Uyuşturucu ticaretine 2 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonları sürüyor.

Seydikemer’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 Suriyeli sınır dışı edilirken, 2 şüpheli de serbest bırakıldı.

Çaybükü’nde ev yanını

Ormancı Türküsünün yakıldığı Çaybükü (Gevenes) mahallesinde çıkan ev yangınında evin mutfak ve koridor bölümü hasar gördü.

Fethiye’de Kafe Restoran da yangın

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir marinada bulunan kafe restoranda sabaha karşı çıkan yangın, marina görevlileri ve itfaiye’nin çabası ile çevreye sıçramadan kontrol altına alınıp, söndürüldü. Kafe restorandaki zararın yaklaşık 1 milyon TL civarında olduğu belirtildi.

Çuval cinayetinde 2 sevgiliye ağır müebbet

Fethiye’de kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Aziz Özbay'ın katilleri olarak yakalanan eşi ve Suriye uyruklu iş arkadaşı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış, her iki tutuklu sanık, tasarlayarak adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmışlardı. İstinaf Mahkemesi, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararı bozunca dosya aynı mahkemede yeniden görülmeye başlanmıştı. Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde bulunan katil zanlısı Rabia Özbay ile İbrahim Şeyh, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ilk yargılama kararında olduğu gibi yine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldılar.

6 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından can salı içine bindirilerek Türk karasularına itilen 6 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Jandarmadan kumarcılara 41 bin TL ceza

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde bir evde kumar oynayan 20 kişiye jandarma ekipleri tarafından toplam 41 bin 275 lira para cezası kesildi. Kumar oynatan N.T. ve M.T. isimli şahıslar ile ilgili de adli işlem başlatıldı.

Vali Orhan Tavlı Başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Muğla’nın genel asayiş durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı.

3 göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında açık denizde sürüklenen ve Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına itilen 3 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Kan davası cinayetinde babaya ağır müebbet, oğluna 17 yıl hapis

Muğla’nın Fethiye ilçesinde geçtiğimiz yıl Ekim ayı sonunda Patlangıç Mahallesindeki bir spor salonunda kan davası nedeniyle işlendiği öne sürülen cinayetin katil zanlıları olan baba ile oğlunun cinayeti planlayıp tasarlayarak gerçekleştirdiklerine hükmedildi. Spor salonu işletmecisi Riyad Reşat Özkan'ı (26), tasarlayarak adam öldürme ve kasten öldürme suçlarından Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan baba Murat Aksoy ile oğlu Metehan Kutalmış Aksoy’un bu cinayeti planlı ve tasarlayarak yaptığını belirten Cumhuriyet Savcısı, mütalaasında her iki tutuklu sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemişti. Spor salonu cinayeti tutuklu sanıklarından baba ve oğlu Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki son duruşmada son sözlerini söylerken, Özkan’ın annesi Nurcan Özkan da, “Bunların ağababaları vardır. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum” dedi

Ayakkabı hırsızı tutuklandı

Ege'nin birçok bölgesinde ve Muğla’nın Menteşe ilçesinde değişik sitelerden çuval dolusu ayakkabı çalan şüpheli Uşak’ta çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla'da 'Kırmızı reçete' operasyonu

Milas KOM Grup Amirliğince uyuşturucu madde bulunduran ve kırmızı reçeteye tabi olan ilaçları usulsüz şekilde reçete düzenleyip piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Muğla merkezli 5 ayrı ilde gerçekleşen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Manzara izlerken dengesini kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ilçenin manzarasını seyrederken yaklaşık 5 metre aşağıya düşerek yaralanan kadın tedaviye alındı.

Milas'ta yaşlı adam evinde ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu.

İçki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince Milas, Fethiye, Bodrum’da düzenlenen operasyonlarda alkol yapımında kullanılan malzemelerin yanı sıra silah da ele geçirildi.

Freni boşalan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Muğla'nın Milas ilçesinde nakliye işlerinde kullanılan park halindeki bir kamyon freninin boşalması üzerine önce bir otomobili altına aldı, daha sonra ise bir evin bahçesine uçtu.

Muğla'da trafik kazası:2 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk iki kişi yaralandı.

Fethiye’de ölü caretta caretta bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahil kesiminde bir adet caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası bulundu.